abyssis Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Má někdo vlastní zkušenosti? Vyplatí se připlácet? Některé video recenze tvrdí, že je vůz příliš tvrdý i v režimu NORMAL oproti klasické verzi podvozku, někdo si naopak pochvaluje chování auta v zatáčkách v případě příplatkové verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Nevím jak je to se sportovním podvozkem u Kamiqa, ale samotný Kamiq v základu je tvrdší. Dokonce když jsme ho měli půjčený tak pokud se to trochu přežene v zatáčce, může zadní náprava odskakovat. Nám se to stalo, ale myslel jsem si, že to je pneumatikama, ale nebylo. Pak jsem se to dočetl, že to tak může být. Takže zaplatit za sportovní podvozek jsou vážně vyhozené peníze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 @abyssisNejlepší je si to osobně vyzkoušet. Každý má jiné jak vnímání tak styl a požadavky na jízdu. Měl jsem pár dní Kamzika na klasickým podvozku s R17 a je to pro mě na normální běžnou jízdu dobrý a spíš bych ocenil ještě malinko tvrdší. Takže já bych o tom uvažoval a vyzkoušel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.