Aplikacia Car Scanner + ELM327 adapter - Stránka 13 - Instalační manuály - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Aplikacia Car Scanner + ELM327 adapter

Doporučené příspěvky

No v identifieru mi to píše v. 1.5 právě viz. screenshot, takže bych měl mít tu verzi, co je doporučována, že funguje...Akorát tam mám v tom druhém políčku trochu červeného "PPS KO" což netuším, co znamená. Ze screenshotů tady v threadu je vidět, že většina to má vše zelené

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 9. 4. 2025 na 7:30, stovi napsal:

Jediné co mi z kódování nejde je u Octavie 3 vyklápění zrcátek až po zapnutí zapalování, stále se vyklápí po odemčení auta. Tak kdyby někdo věděl jak na to?

Rozšířit  

Ten isty problem som mal na kodiaqu1 2019. Ale na superbe3 2018 mi to funguje tak ako ma- az po zapnuti zapalovania.

Super apka spustu veci som si nastavil na oboch autach.

Odkaz ke komentáři

V 9. 4. 2025 na 7:58, stovi napsal:

používám ten DOUBLE z Aliexpressu co doporučoval lukyv

Rozšířit  

Dívám se na to ještě jednou a mám ten samý modrý obal se stejnými nápisy, akorát je tam jen jeden tišťák. Čili, když jsi použil ten doporučený od lukyv....modrý se dvěma tišťáky BT double 25k80, tak ti to při projetí identifierem již všechno zezelenalo a dalo se bez problému v Carscanneru kodovat, žádná hláška o tom, že ELM327 je vadné, ano?

Odkaz ke komentáři

Ano tam je vsetko popisane.

A vysledok testu elm327 adaptera- nemaju byt vsetky riadky zelene. 

Ten link co som poslal na AliExpress double 25k80 vysledok je ako ma byt po 1.4-zelene.

Editováno: , autor: lukyv
Odkaz ke komentáři

proštudoval jsem celou tu diskuzi o vhodném adapteru  

A někteří tam ke konci psali, že koupili ten "taky funkční" bílý adaptér ze Sunnysoft nebo Alzy, měli políčka zelené+zbytek červený, přesně tak, jak to má být a přesto jim kodování nešlo. Tudíž na tom byli úplně stejně, jako já...vše jde, jen kodování ne i přes zdárný identifier.

Tak se chci jen ujistit, že kodování s tím doporučeným adapterem skutečně funguje, nechci už do toho vrážet zbytečné prachy, pokud to je loterie a třeba se možná raději zaměřit na HEX kabel+VCDS, proto ty dotazy 🙂

Odkaz ke komentáři

Ja mam vyskusane od toho konkretneho predajcu co som poslal link ten  double 25k80 modry a funguje mi vsetko na kodiaqu 2019 a sup 2018 s apkou carscanner, vagDPF aj kolegom ( novsie rocniky 2021+ uz viem ze maju trochu problemy, aspon co som skusal passat 2021 uz ma nepustilo ani mazat servis.interval). Potom je lepsi asi vcds-klon ktory mi funguje perfektne.

Editováno: , autor: lukyv
Odkaz ke komentáři

Tak rozchodil jsem to s bílým ELM327 z Alzy.  Většinu věcí jsem nakodoval, ale u položky zobrazit teplotu oleje v sekci přístr. deska mi to nejde povolit, píše vadné ELM327. Mám přístrojovku s digi ukazatelem paliva, digi teplotou vody a velkým displejem uprostřed. Podporuje vůbec tato přístrojovka zobrazení teploty oleje na ní i když mám auto s proměnlivým intervalem a čidlo teploty tam je? Dále bych potřeboval vysvětlit, jak funguje zobrazení volného místa v nádrži, to mi povolit šlo, kde se mi tato hodnota zobrazí? Potom jsem chtěl nastavit zavření oken pomocí tlačítek klíčku nebo po nějakém kratším čase od zamknutí, to jsem tam nebyl schopen dohledat, je to takový mišmaš angličtiny s češtinou. Mám verzi se švihadlama vzadu a není tam autodojezd na předních tlačítkách, půjde to vůbec? Děkuji

Odkaz ke komentáři

Ok, zkusim to najit pri cestedo prace. Jeste jsem se pokousel nakodovat, rsp. povolit HHC, to sice probehlo, ale mam tam porad "zakazano" behem tohoto pripojeni svitil front assist na palubovce. Auto ma asr a melo by to umet, nechapu. Zkousel jsem i konfiguraci hhc a tam to potom vyblilo vadne elm327. Nemate nekdo radu jak to rozchodit v carscanneru a bez caristy? Komusi se to tady par stran z5 uz podarilo

Odkaz ke komentáři

V 11. 4. 2025 na 10:48, lukyv napsal:

Volne miesto je cca mnozstvo paliva v litroch ktore mozes dotankovat. A zobrazuje sa to v hlavnej ponuke kde su polozky ako spotreba, doba jazdy teplota oleja, dojazd atd.

Rozšířit  

Tak zkoušel jsem to po cestě. Zdá se, že na displeji při proklikávání nabídky páčkou přibyla položka s vyobrazením čerp. stojanu----L. Bohužel tam mám ale pořád jen ty čárky a nezobrazí se mi žádná číselná hodnota. Není tam třeba ještě nějaká podmínka? Např. otevření/zavření víčka nádrže, najetí nějakého počtu km, vynulování něčeho nebo tak něco? Fci volného místa v nádrži v kodovaní povolenou mám úspěšně..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...