ccdeny Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Ahoj kluci,mám na vás otázku. Začala mi klouzat spojka a tak chci koupit celou sadu vč. setrváku. Ptám se zda tato sada od zn. Luk je správná-Spojková sada LUK LuK RepSet DMF 600 0016 00 Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Dle názvu bych se primárně díval na to že se jedná o sadu s repasovaným setrvačníkem a tomu bych se být tebou vyhnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr11 Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Ahoj, taky řeším spojku. Já budu dávat tuhle: SACHS 2290 602 004 ZMS Modul XTend - Spojková sada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 repset neznamená repsovaný zotrvačník , je to len luk špecifický názov , všetky sady čo majú zotrvák sú repset ... Sachs je dokonca predmontovaný a netreba strediť lamelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubas Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Před hodinou, suri. napsal: repset neznamená repsovaný zotrvačník , je to len luk špecifický názov , všetky sady čo majú zotrvák sú repset ... Sachs je dokonca predmontovaný a netreba strediť lamelu ...tak tak, Sachs je komplet a odpadá vystřeďování lamely. Já to řešil na 1.6TDI https://www.autodily-cardo.cz/spojka/spojkova-sada-s-dvouhmotovym-setrvacnikem-sachs-sa-2290601050-skoda-audi-seat-vw/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.