Fajerak Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 Domníval jsem se, že si vyměním sám chladící kapalinu ale po odkrytování spodku motoru jsem zjistil že spodní hadice co vedou k chladiču nejsou vodní. Jedna co vodní je vede do polovičky výšky vod.chladiče. Jak se tedy vodní náplň vypouští? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 Sežeň si dílenskou příručku, tam to určitě bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YOndra Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 Tady to mas Draining and filling up coolant.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 4. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 YOndro: dík, moc jsi mi pomohl (angličtina mi sice vůbec nic neříká ale obrázky číst umím). Zítra se do toho pustím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YOndra Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 Ve zkratce... oddelat koleno intercooleru, odpojit hadici od vodniho chladice, odpojit hadice pomocneho cerpadla a chladice oleje a nechat vytect. Po naliti expansky na max nastartovat, mit vypnute topeni/klimu a drzet ne dele jak 2 minuty 1500 otacek a dolevat expansku. Pak expansku zavrit a nechat bezet motor az do spusteni sahary 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Díky, může se to hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.