Publikováno Září 27, 20195 r Zdravím všechny,potřeboval bych poradit sehnal jsem si totiž kameru na Supa a el.svazek viz. Foto.. na svazku v jednom konektoru(černý)jsou 4 dráty a druhém jsou dva dráty.Mám problém že s kamery vedou 7 drátu v černém konektrou jsou totiž 5 drátů a nevím naco je ten 5 drát,jestli to je kostra?děkuji za rady. Upraveno Září 27, 20195 r od Leonekkk
Březen 7, 20205 r Autor Čaute,chtěl bych prosím vás Zjistit kód čelní kamery ve skle v High verzi?děkuji mám rok výroby 11/2016
Březen 28, 20205 r Autor Zdravím všechny můžete mi někdo prosimvás napsat co tahle přední kamera zvládne?děkuji
Březen 29, 20205 r před 13 hodinami, Leonekkk napsal: Zdravím všechny můžete mi někdo prosimvás napsat co tahle přední kamera zvládne?děkuji Jestli si myslíš, že budeš zakládat na každou kameru a kabel samostatné téma, tak jsi na omylu. Toto je již třetí a úplně zbytečné. Všechna témata sloučena do jednoho.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.