dave.k96 Vloženo 16. Březen 2020 Sdílet Vloženo 16. Březen 2020 Ahoj všem, už z toho začínám být vážně zoufalý řeším to tři dny a navštívil jsem čtyři servisy včetně jednoho autorizovaného, a ve všech jsme se nakonec vlastně dopracoval ke stejné odpovědi: "těsnění pod hlavou to nejspíše nebude ale kde je chyba to nevíme, proto by jsme začali postupnou výměnou dílů" -_-. A teď k závadě, stalo se mi to že jsem přijel domů a z pod palubky slyším divné zvuky, jako kdyby někde tekla voda, otevřel jsem kapotu a hladina v nádobce byla až u víčka, podotýkám že motor se nevařil. Zkontroloval jsem víčko oleje a to je bez šlemu, a voda je také čistá, po otevření víčka když je nastartovaný motor nejdou z kapaliny žádné bublinky a na plyny je taky čistá. Ovšem z výměníku na topení jdou opravdu zajímavé zvuky, jako kdybych tam měl akvárko ? viz. video. Tyto zvuky jdou slyšet jak při nastartované motoru tak i chvilky po zhasnutí motoru. V podstatě je to jako kdyby v průtoku chladičem bránil vzduch, který se ovšem neodvzdusni a zůstává někde. Auto jede normálně, startuje normálně a z výfuku kouř nejde. Na diagnostice žádné chyby nejsou. Jedná se o motor 1.6TDI, CLHA, s najezdem 165tis.km. Rozvody a vodní pumpa měněna před 15tis.km. Prosím tedy všechny koho by něco napadlo ať to napíšu do komentářů, děkuji všem VID_20200318_145359.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 30. Březen 2020 Sdílet Vloženo 30. Březen 2020 (editace) Jak jste došli k tomu, že to není těsnění pod hlavou? Popis závady spíš napovídá, že by to tím těsněním být mohlo. Nech změřit přítomnost CO2 v expanzní nádobce a budeš moudřejší. Editováno: 30. Březen 2020, autor: Jarda-k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandál Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Já bych to nejdříve pořádně odvzdušnil,po výměně pumpy tam bude vzduch,a pokud to bude dělat dál ,zkusil bych vyměnit termostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 3. Duben 2020 Sdílet Vloženo 3. Duben 2020 A nefouká to do vody přes sání? Tohle má taky chlazený ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.