Casspo Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Zdravím Vás, podľa tp mám mať vo svojej octe motor clha ale reálne mám clhb, dá sa nejako zistiť či bol menený alebo tam bol tento motor celú dobu? V respektive aky je medzi nimi rozdiel? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Rozdíl je ve výkonu. Clha má 77Kw a CLHB má 66Kw. Jestli byl měněný by šlo možná zjistit podle podle čísla motoru. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 A jaký kód je uveden na levém B sloupku, případně na nálepce u rezervy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casspo Vloženo 6. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Dobrý nálad Jarda-k, preverím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 To by mě zajímalo, jak jsi přišel na to, že máš vyměněný motor, když podle dotazu vlastně vůbec nevíš, jaký motor tam ve skutečnosti máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casspo Vloženo 15. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 Pretože priamo na motore mam clhb a v technickom aj pri rezerve clha, na tento problem prisiel mechanik ktory mi menil vstrekovace, podla jeho slov mu nesli nakonfigurovat na 77kw iba na 66kw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casspo Vloženo 15. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 Pôjdem sa asi opýtať priamo do škody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 Ha, to je tedy pěkná divočina. Motor je označen zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casspo Vloženo 25. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 Ďakujem za upresnenie kde sa cislo nachadza, skusim to pozriet ale mam obavu ze len tak bez rozobratia niektorych komponentov sa k miestu medzi motorom a prevodovkou nedostanem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.