Yexup Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Pro ty z vás, kterým vadí nízká světlá výška zejména při parkování předním nárazníkem k chodníku je možnost zvýšení podložkami. Osobně jsem zvolil +20mm přední a zadní část. (Na zadek se vyrábí i +30mm). Podložky se instalují vepředu mezi axiální ložisko a těleso tlumiče s pružinou, na zadek se dává podložka do misky nad pružinu (tlumič je zde samostatně). 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Jdeš proti proudu, tady všichni snižujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yexup Vloženo 6. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 jj, to už jsem slyšel v obchodě s podložkami :-) Kdybych měl RS, apod.; je to opodstatněné, jelikož mám obyčejnou 4x4 a jezdím po českých silnicích, nepřijde mi to zcela od věci...... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 Nejde proti proudu :-), já jich tam mám taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Ahoj, koupil jsem staršího superba v combi s DCC a dost sedí oproti předku na zadek. Nevyznám se v tom moc, ale zaujalo mě, že podvozek lze zvednout. Já bych ho určitě zvednout chtěl, ale spíše to vypadá, že mohou být tlumiče v háji nebo pružiny nebo něco takového...? Pokud někdo poradíte, čím to, že auto tak sedí byl bych rád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Jestli to nemáš něčím naložené, tak to sedí hodně. Zadek je, jak kdyby byl snížený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Snížený není a kufr i auto zcela prázdné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Kontrolovals čísla tlumičů? Mohl tam kdokoliv dát cokoliv. Mám taxikářské auto a byly kaput po 60 tis. km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Zkontroluj tlumiče a i pružiny, které můžou být unavené. Nic jinýho bych za tím nehledal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 Hlavne podle obrazku to vypada ze stoji z kopce coz tomu taky pomuze aby zadek sednul oproti predku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Ninaj Vloženo 23. Duben 2024 Sdílet Vloženo 23. Duben 2024 Caute, zvysovali ste niekto podvozok? Ma to nejaky zasadny vplyv na spotrebu? Chodim pravidelne na chatu, kde je totalne rozbombardovana cesta. Pocul som, ze 4x4 ma trochu vyssi podvozok nez normalne, mam normalne tlmice, nie dcc, ale stale mi to pride malo a obcas je tam taka diera, ze trochu suchnem podvozok. Tak by som to rad upravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.