nugge7 Vloženo 13. Duben 2020 Sdílet Vloženo 13. Duben 2020 Zdravím, mám problém Škoda Superb 2 2.0tdi, 103kw, 2010 jde mi z výfuku štiplavý kouř, auto jede normálně,žádná kontrolka nesvití auto se chová normálně. Jen někdy zakouří (modře). Unik oleje či vody není. Díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 14. Duben 2020 Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 A čo myslíš... Načo máš DPF filter? Už je tu o DPF regenerácii popísané dosť. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nugge7 Vloženo 14. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 Přiznám se já sem to nečetl takže myslíš ze je problém jen v DPF filtru?? Ale ze to neukazuje nějakou chybu. Auto jede normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 14. Duben 2020 Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 Urob pasívnu regeneráciu. https://blog.carhelp.sk/starostlivost-o-dpf-filter/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nugge7 Vloženo 14. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 Ok. Díky za info když to nepomuže napíšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.