Teadoro Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Zdravím, Mám Fábiu IIIFL a rozmýšľam vzhľadom na to že Fábia má okrem predných lakťových opierok kompletne plastové dvere som (a ten plast ľahko chytá škrabance) či existuje možnosť polepiť plasty dverí fóliou s imitáciou kože/textilu a pod. Ako imitáciu originálneho tapacíra. Napr.: https://www.carbon3d.cz/SEDA-SAMOLEPICI-LATKA-IMITACE-BROUSENE-KUZE-ALCANTARA-140cm-x-30cm-d3486.htm Má stým niekto skusenosti? Ak áno, aký typ sa oplatí?? Aká je trvácnosť materiálu na opotrebenie?? Vopred ďakujem za Vaše odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 Jsem se dnes hecnul, s vysledkem jsem spokojen. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 pekne. asi vyuzijem zvysky samolepiaceho semisu co mi ostal z palubky. robil si si aj sablonu, ci si isiel naostro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 (editace) Vzal jsem si pečící papír manželky a naznačil jsem si kde asi tak. Přenesl jsem to s okrajem na koberec a pak doladil na dveřích. Zrcadlově jsem přenesl doladěný kus na druhou stranu. Lepeno na vodu s jarem. Dělal jsem rovnou dvě jiný auta , docela to šlo dobře. Ten koberec samolepící se pěkně dal fenem tvarovat. Jinak pochvala od takového mistra potěší :-) Editováno: 7. Listopad 2020, autor: Čečulák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 mna napadla este jedna blbost pri tom lepeni :D ohranicit to z hornej strany ambient listou a napojit na osvetlenie interieru. druha alternativa je pouzit jemnu chrom linku ako mam v narazniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 Je pravdou, že u VW co jsem lepil vypadá trochu líp to ukončení, protože u F3 není ta hranka, ale mám raději jednoduchá čistá řešení, lemující lištičku bych tam měl už navíc. Ale někomu by se líbit určitě mohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 ved preto nejaka tenka lista aby nebolo vidno pripadne nerovnosti od rezania strihania. ja si dokazem niektore veci skomplikovat :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 8. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2020 Dobrý napád a pěkná práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šlaušek rs Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 @Čečulák Jakou látku jsi prosím Tě přesně použil? Byl by nějaký odkaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 https://www.ahifi.cz/samolepici-cerna-potahova-latka-mecatron-374051.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 V 7. 11. 2020 na 19:01, Čečulák napsal: Vzal jsem si pečící papír manželky a naznačil jsem si kde asi tak. Přenesl jsem to s okrajem na koberec a pak doladil na dveřích. Zrcadlově jsem přenesl doladěný kus na druhou stranu. Lepeno na vodu s jarem. Dělal jsem rovnou dvě jiný auta , docela to šlo dobře. Ten koberec samolepící se pěkně dal fenem tvarovat. Jinak pochvala od takového mistra potěší :-) @Čečulák Máš to nalepeno i na vnitřní straně té kapsy a taky na dně, nebo jen na té jedné viditelné straně, jak je to vidět z fotky? A drží to po vyschnutí té jarové vody OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 (editace) Odpověd je složitější :-) Lepil jsem v jeden na den na zkoušku F3 a VW Caddy. Caddy tím vylisovaným lemem dle mého vypada lépe a použitý materiál drží výborně. Vystřihl jsem si i dno samostatně a stranu co není vidět jsem též vylepil, aby bylo zaručeno nedrnčení předmětů. Jsem s tím spokojen, líbí se mi to a slouží to dobře. Drobný nedostatek je pouze v tom, že při denním používání auta musím občas kapsu vysát, ten bordel nejde jen tak vybrat rukou. U F3 jsem na tom tak, že při pohledu na nalepený koberec jsem nekopíroval v místě kde kdysi bývala okenní klička vylisovaný uhel a nedojel jsem tak na konec dveří :-) a to mi docela štvalo, jsem puntičkář. Všiml jsem si toho až když bylo hotovo. Rovněž jsem viděl rozdíl s Caddy, kde je takový prolis a ten koberec se do něho jako zapasuje, což F3 nemá. Tak jsem na to tak čuměl až mi druhý den prdlo v hlavě a sundal jsem to :-). Na Caddy to evidentně drží víc, dle mého jsem tolik nevysušil fénem a myslím, že to byla moje chyba. Nevidím v tapecu velký rozdíl a tím důvod, aby jeden držel a druhý ne. Sundaný koberec měl na rubu docela hutnou vrstvu lepidla v takové gumové konzisteci. Až se rozhoupu a udělám to znova, tak již nepodcením vysušení a udělám to do sucha, což jsem u tohoto druhého auta neudělal a proto si myslím, že držel koberec méně než u VW. Jinak doporučuji dostatek času a odstranit z okolí rušící elementy, chce to trpělivost na první stranu, druhou přenesením tvaru má člověk za tretinu času. Editováno: 30. Prosinec 2020, autor: Čečulák 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jar91 Vloženo 20. Únor 2021 Sdílet Vloženo 20. Únor 2021 Chtěl bych to protáhnout v kufru combi. Tím kobercem samolepicim https://www.ahifi.cz/samolepici-cerna-potahova-latka-mecatron-374051.html. Po bokach a bok nákladové hrany. Nemáte nějaké zkušenosti popřípadě nápad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Neni to zase tak slozite, kazdopadne po me zkusenosti je nutne neprehanet s vodou, nejlepsi by bylo rovne casti lepit na sucho a dobre vysusit. Hezky se to tvaruje i pri vysouseni, kdyz opakovanym pohybem kopirujes zakriveni. V nejhorsim to proste strhnes a prijdes o par stovak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.