Likkyss Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 Ahoj všem, řešilijste někdo intenzitu klimatizace vzadu? Víc lidí mi říkalo, že je vzadu v létě dusno. Když převážim v létě vzadu psa, tak to taky blbě snáší. Ucpana trubka není. Mám dvouzónu Clinatronic. Díkyza tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 A zkoušel jsi přímo na něj směřovat výdechy v B sloupcích? Jinak pamatuji si, že mi vzadu bylo vždy o něco tepleji, neboť oproti předku, kde jsou 4 výdechy na palubní desce, tak vzadu jen dva a ještě menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likkyss Vloženo 22. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 Díky za rychlou odpověď, zkoušel, jsou nasměrovány přímo na psa/lidi, bohužel to prostě nestačí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likkyss Vloženo 22. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 Nebo je možnost třeba dodělat třízónu? V rámci rozumných peněz... Vzadu nemám vyhřívané sedačky, takže by se dala teplota nastavovat čudlíky tam... :D Otázka je, zda je to vůbec proveditelné... Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 SII nikdy tří zónu neměl, takže za "rozumné peníze" to bude asi scifi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likkyss Vloženo 22. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 Vím, že neměl, jen mě napadlo, že by se to dalo třeba dodělat, dneska existuje vsechno... Takže zůstaneme u zvýšení průtoku vzduchu dozadu ... Je to nějak možné? Má někdo nápad jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 Najprv zozen teplomer a zmeraj skutocnu teplotu, lebo to bude len tvoj pocit ze je niekde teplejsie a niekde chladnejsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likkyss Vloženo 22. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 před 8 minutami, atlan napsal: Najprv zozen teplomer a zmeraj skutocnu teplotu, lebo to bude len tvoj pocit ze je niekde teplejsie a niekde chladnejsie. Řeklo mi to víc lidí, co sedělo vzadu. Minimálně ze tam je dusno a vydýchaný vzduch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 Já měl vždy spíš opačný problém, lidem vzadu bylo chladněji a to kvůli tomu že u každého auta, ( jelikož nesnesu aby na mě větrák přímo foukal) mám ty prostřední výdechy nasměrováne rovně a do stropu a ty boční vždy směrem Na boční okno, takže mi jde vzduch trochu do zadu...tak ti zkus takto. Jinak to auto není tak velké aby jsi měl vzadu tak propast y rozdíl, vždyť běžné mají auta dozadu jen výdech pod sedadlem... Ale fskt je ten že u Passata kde jsou výdechy uprostřed to topí či chladí lépe než ty u superba na stranách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likkyss Vloženo 22. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 před 55 minutami, CentriFUGA napsal: Já měl vždy spíš opačný problém, lidem vzadu bylo chladněji a to kvůli tomu že u každého auta, ( jelikož nesnesu aby na mě větrák přímo foukal) mám ty prostřední výdechy nasměrováne rovně a do stropu a ty boční vždy směrem Na boční okno, takže mi jde vzduch trochu do zadu...tak ti zkus takto. Jinak to auto není tak velké aby jsi měl vzadu tak propast y rozdíl, vždyť běžné mají auta dozadu jen výdech pod sedadlem... Ale fskt je ten že u Passata kde jsou výdechy uprostřed to topí či chladí lépe než ty u superba na stranách Díky za tip, takto přesně mám výdechy nasměrované... Ale když je vpředu rozdílná teplota vlevo a vpravo, tak to prostředkem nefouká... Ještě je možnost nastavit foukání těmito výdechy a vpředu je zavřít, pak to fouká hezky, ale vpředu zase umřeme my ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 Mozno napisem hlupost, ale nemoze byt problem s klapkami, ktore nastavuju vzduch? Ale neviem, ci su nejake specialne pre zadnu cast resp ako je ovladany vzduch do zadnej casti. Nemyslim vyduchy, ale klapky v klimatizacii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likkyss Vloženo 23. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 před 8 hodinami, Martttin napsal: Mozno napisem hlupost, ale nemoze byt problem s klapkami, ktore nastavuju vzduch? Ale neviem, ci su nejake specialne pre zadnu cast resp ako je ovladany vzduch do zadnej casti. Nemyslim vyduchy, ale klapky v klimatizacii. Myslíš jako přímo někde ve větráku? V dílenské příručce je předpokládám návod na rozebrání, tam by o tom něco mohlo být... To mě nenapadlo... Dneska budu hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 23. Duben 2020 Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 Nejdřív spíš zkusit adaptaci těch klapek - přes panel climatronicu. Někde (snad youtube?) najdeš jak. Jinak tě nejspíš čeká demontáž celého předního panelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likkyss Vloženo 23. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 před 1 hodinou, Tomas F napsal: Nejdřív spíš zkusit adaptaci těch klapek - přes panel climatronicu. Někde (snad youtube?) najdeš jak. Jinak tě nejspíš čeká demontáž celého předního panelu. Na YT jsem našel jak se dostat do "tajného menu" climatronicu, ale už nenašel, co dělá co :D byl tam jen základní screen z pravděpodobně dílenské příručky, takže tam by se to teoreticky dalo vyčíst jak to udělat... Tak jsi to myslel? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Duben 2020 Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 @Likkyss - Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 23. Duben 2020 Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 (editace) Tuším, že se na pár sekund současně zmáčkne tlačítko AC a ofuk na hlavu. Viz zde: Editováno: 23. Duben 2020, autor: Tomas F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likkyss Vloženo 23. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 --> Pawouk - pardon Jo, to jsem taky viděl... Už jen najít v dílenské příručce konkrétní nastavení... Když to najdu, dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 23. Duben 2020 Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 Ta kombinacia ti automaticky spusti adaptaciu klapiek. Cidla si osahaju krajne polohy, nepotrebujes k tomu prirucku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likkyss Vloženo 23. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 Aha, díky moc, hned zítra zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likkyss Vloženo 26. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 Ahoj, omlouvám se za zpoždění... Klapky jsem vyresetoval a hned po resetu se mi zdálo, že to fouká míň. Při druhé jízdě to bylo lepší. Furt jde dozadu ale cca polovina vzduchu co dopředu, ne li ještě míň... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.jonak Vloženo 5. Květen 2020 Sdílet Vloženo 5. Květen 2020 Přidám se k tématu. Mám OCT 3 combi a taky mám problém s přenosem vzduchu na zadní sedačky. Přijde mi, že ze středového tunelu dozadu nic nefouká. Jako když si kolečkem zavřete průduch. Dle návodu výše jsem i udělal kalibraci AC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likkyss Vloženo 18. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 Ahoj, zatím je to vzadu docela v pohodě, asi ta kalibrace opravdu pomohla, díky :) --> @r.jonak nefouká vzduch ani po zavření všech předních výduchů? Třeba když to pustíš jen na výduchy na palubce (ne na sklo a nohy) a zavřeš, tak si myslím, že by dozadu mohlo něco fouknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.