spolda Vloženo 27. Duben 2020 Sdílet Vloženo 27. Duben 2020 Ahoj všem. Chystám se spojit kameru napřímo do pojistkové skříně v palubní desce. Zjistil jsem, že snad funguje pozice 47 zadní stěrač. Nicméně se trochu obávám, jakým způsobem sundat obložení levého A sloupku a plastu u zrcátka, abych protáhnul nějak inteligentně kabel. Dělal to už někdo z Vás? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Ahoj. Taky to mám taky provedené, jak chceš ty. Nehledej v tom vědu. Ten plast v Ačkovým sloupku jsem jen trochu odchlípl od kraje a zastrčil drát pod tapec. A jak je těsnění dveří ta tak samo. Jen pod gumu. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 A sloupek je jen na sponách, stačí zatáhnout větší silou, začni nahoře a jdi směrem dolů, jde to ztuha, ale normálně ho sundáš a nandáš. Je dobrý to sundat, abys viděl jak má airbag a nekřížilo se ti to s ním, do palubky je dole krásný průchod, takže tam není problém. Pod stropnici jsem to jen nastrkal, nevím jak máš zrcátko, ale snazší je podle mě rozebrat stropní světýlko a protáhnout to přes něj, místa na ruce tam je celkem dost. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JVlasy Vloženo 1. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2020 Tak se taky pokouším natáhnout napájení pro kameru. A zatím né moc úspěšně. Jak moc je potřeba tahat za obložení A sloupku? Dnes jsem jej páčil Asi 30 minut, ale prostě jsem se bál tahat víc, abych ho nezlomil. Neměl by někdo radu kde páčit? Použít chci pojistku na pozici 16 - “USB zásuvky, phonebox”. Zná někde lepší pozici? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 Ja to ani neodcvakaval. Jen jsem ten kablik vsunul pod tapec ve směru u okna ať nevadi pytlu a drží dodnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Na pojistce 16 (30a) ti poběží kamera stále. Zkus využít hojně pro kameru používané pojistky 47 (15) - zadní stěrač, která je pod napětím jen při zapnutém klíčku zapalování (nutné použít rozdvojku pojistek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spolda Vloženo 5. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Díky všem. Mám hotovo. Vzdal jsem to a nechal udělat profíka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Přidávám link na jiné vlákno s kamerou: (je tam např. vyfocená pojistková skříň a vedeni kabelu bez demontáže sloupku)https://forum.skodahome.cz/topic/143938-skryt%C3%A1-z%C3%A1suvka-dashcam/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.