bichle Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Dobry den. Mam fabku 1,2 tsi 66kw combi a nejde mi zadni ostrikovac. Moturek bezi, dava vodu. Kdyz sundam trysku na zadnim ostrikovaci voda jde az na sklo ale tece to kolem hadicky cerpadla, jako by byla hadicka nekde skripnuta a vracelo to vodu ktera se nevesla do hadicky. Nemate s tim nekdo prosim zkusenost? Nebo nejaky napad kde by to mohlo byt skripnuty? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 26. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2020 Oživím tento starší dotaz. Můžete mi poradit, jak vyndat třetí brzdové světlo na Fabii Combi? v dílenské příručce co mám staženou jsem to bohužel nenašel. Zřejmě se mi vypojila hadička ostřikovače a kapalina při ostřiku místo na sklo teče do dveří a průchodkou dovnitř auta. Předpokládám, že bude jenom nacvaknuté, ale drží docela fest a bojím se abych něco neurval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2020 skor to bude prasknuta hadicka ako odpojena 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Tak hadička byla opravdu prasklá zhruba v místě gumové průchodky do pátých dveří. Vyměněno v rámci prodloužené záruky včetně kompletního svazku elektriky pátých dveří. když bude slábnout proud z ostřikovače nebo ucítíte v autě kapalinu a bude se vám více mlžit, doporučuji toto místo zkontrolovat. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shrek_85 Vloženo 13. Červen 2021 Sdílet Vloženo 13. Červen 2021 Mně ta hadička ve stejném místě praskla včera, když jsem se snažil vystříkat zbytek zimní směsi, co jsem měl v nádobce. Větší část toho skončila v kufru a něco málo v pátých dveřích, kde to kapalo zámkem ven. Dvouletá záruka mi skončila den předtím. Celý svazek dveří měnit nechci, protože mu jinak nic není. Dráty poškozené nejsou a v okolí zadního stěrače je ten svazek úplně suchý. Dá se nějak jednoduše vyměnit jenom ta hadička od té rozbočky nahoře po tu spojku, co je za levým zadním světlem? Nebo tam mám dát rovnou nějakou jinou hadičku, co vydrží déle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 24. Červen 2021 Sdílet Vloženo 24. Červen 2021 Ještě jednou se vrátím k tomuto tématu. Dnes jsem zjistil, že po vydatných deštích v minulých dnech mám v pátých dveřích plno vody. Stalo se to někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 24. Červen 2021 Sdílet Vloženo 24. Červen 2021 Mne sa objavovali kvapky vody v LEDkách osvetlenia ŠPZ a po otvorení kufra z vnútornej strany zadného okna boli tiež cícerky vody - v mojom prípade pomohla výmena tesnenia okolo zadného stierača. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Regulak Vloženo 24. Červen 2021 Sdílet Vloženo 24. Červen 2021 Měl jsem stejný problém. Po nacpání papírových utěrek do dveří jsem přišel na to že to teče kolem gumové průchodky stěrače .Výtokové otvory zespodu dveří byly navíc zašpuntované. Pomohla výměna průchodky a navíc jsem jí ještě zatěsnil silikonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shrek_85 Vloženo 26. Červen 2021 Sdílet Vloženo 26. Červen 2021 (editace) Náhradní díl na F3 jsem nesehnal, tak jsem koupil hadičku zadního osřikovače na F1, která tam bohužel nepasovala. Nakonec jsem tam dal průhlednou hadičku na stlačený vzduch, co jsem našel doma v garáži. Jako bonus jsem zjistil, že jsem měl od výroby skřípnutý přívod k levému zadnímu světlu v tom těsnění mezi světlem a karoserií. Editováno: 27. Červen 2021, autor: shrek_85 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.