TOMUS Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 Godzinę temu, JirikHL napisał: Jinak jsem si všiml, že toho dost přibylo na aplikacích OBD11. Třeba i ten klasický tempomat, který bych hlavně ve větším provozu někdy ocenil, ale za 100 kreditů.. Fuha... Obdeleven se stale zlepsi. V posledni dobu i na dvojkovou fabie jsou nove aplikace (nove veci). Mrzi toto, ze musis mit vzdycky kredit, body nebo jakhle se tomu rikas. jinak zpet k tematu kodovani O4 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandaklara Vloženo 7. Květen 2022 Sdílet Vloženo 7. Květen 2022 Ahoj chlapi. Jde přes ODBEleven zapnout/ aktivovat prisvetlovani mlhovek do zatáčky? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lívyczech Vloženo 7. Květen 2022 Sdílet Vloženo 7. Květen 2022 před 2 minutami, fandaklara napsal: Ahoj chlapi. Jde přes ODBEleven zapnout/ aktivovat prisvetlovani mlhovek do zatáčky? Díky Ano jde. doporucuji ti normálně si stáhnout do mobilu aplikaci obdeleven a tam je sekce podporovaná vozidla a najdeš co to všechno umí ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandaklara Vloženo 7. Květen 2022 Sdílet Vloženo 7. Květen 2022 Jasný. Díky už to studuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wdog Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 V 6. 5. 2022 na 15:59, JirikHL napsal: Jinak jsem si všiml, že toho dost přibylo na aplikacích OBD11. Třeba i ten klasický tempomat, který bych hlavně ve větším provozu někdy ocenil, ale za 100 kreditů.. Fuha... Jinak kredity pro OBD eleven si můžeš přes jejich aplikaci naklikat i "zadarmo", resp. za zobrazení reklamy. Každý den lze takto získat max. 5 free kreditů, každý za zobrazení reklamy na cca 30 vteřin. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 Byl jsem v autorizaku na kodovani a jejich moznosti jsou velmi omezene. Pry je vyrobce do hodne veci vubec nepusti. Mel jsem 8 pozadavku na upravu a dokazali vyresit jen 1🙈(Deaktivace signalizace nezapnutych pasu na zadnich sedadlech) Jako bonus jsem alespon dostal zobrazeni: vykonu, tociveho momentu, mnozstvi k cerpani a plniciho tlaku. Bohuzel to co bych chtel nastavit zatim neumi ani OBD eleven… 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 14. Červen 2022 Sdílet Vloženo 14. Červen 2022 @Tomas_cz1 A to je co, co neumí ani ODB? A jaké jsi měl požadavky? Že bych se inspiroval? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 18. Červen 2022 Sdílet Vloženo 18. Červen 2022 Chtel bych nastavit: - vypnutí akustické signalizace po otevření dveří - vypnutí akustické signalizace, když je klíček mimo vozidlo - zobrazení zařazeného rychlostního stupně v jízdním režimu D - Line Assist - po nastarování vozidla pamět posledního stavu nebo ve výchozím stavu vypnuto - Jízdní mód - po nastartovani vozidla pamět posledního stavu -doplneni tempomatu bez ACC V autorizaku to neumi. Ted jsem v jednani s vyrobcem… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 14. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2022 Dnesni odpoved: zasíláme oficiální odpověď z kompetentního oddělení ŠKODA AUTO. Tyto úpravy nejsou podporovány a není možné tyto úpravy povolit. 🙏🏽🙈🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamahl Vloženo 14. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2022 @Tomas_cz1 co je zapnutie tempomatu bez ACC? Tj moznost stary tempomat ktory len drzi rychlost a na nic nedba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 14. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2022 Ano, je to stary znamy obycejny tempomat. Melo by to jit nastavit pres OBDeleven… Nemate nekdo takto aktivovane? Akustiku asi vypnu jako na lednici - odpojenim konektoru pieza🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 14. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2022 No a potřebuješ ho opravdu? Já totiž že začátku taky strašně chtěl obyčejný Tempomat. Plánoval jsem si (nejen kvůli tomu) koupit obd11. Hlavně do většího provozu a tak jsem ho chtěl... Ale teď jsem jezdil s hondou kde mám obyčejný a málem jsem naboural párkrát protože jsem zvykjy na acc 😂😂. A právě chci říct, že jsem zjistil, že obyčejný vlastně už ani nepotřebuji a nechybí mi... Spis mi v Honde chybí ACC 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamahl Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 Tiez takto zmyslam, prvych 500 km mi strasne chybal, teraz po 2000km tomu zacinam prichadzat na chut. Keby som pouzival 2 rozne, asi by som sa tiez pozabudol 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 problem pri acc je ten, ze cez zimu ked je radar zahadzany bordelom, tak acc sa vypne a tym padom nie je ziaden tempomat. a kedze radar nema vyhrievanie, tak aj namraza sa tvori celkom rychlo. preto ako fallback je obycajny tempomat fajn 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 To je pravda díky za upozornění. V zimě jsem s ním ještě nejezdil, možná proto mi zatm obyčejní CC nechyběl... Třeba ho nakonec někde nechám nakodovat. Nebo si koupím obd11 😊😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 19. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2022 V 14. 7. 2022 na 21:16, JirikHL napsal: No a potřebuješ ho opravdu? Já totiž že začátku taky strašně chtěl obyčejný Tempomat. Plánoval jsem si (nejen kvůli tomu) koupit obd11. Hlavně do většího provozu a tak jsem ho chtěl... Ale teď jsem jezdil s hondou kde mám obyčejný a málem jsem naboural párkrát protože jsem zvykjy na acc 😂😂. A právě chci říct, že jsem zjistil, že obyčejný vlastně už ani nepotřebuji a nechybí mi... Spis mi v Honde chybí ACC ACC je fajn, ale zacina brzdit moc brzy, pokud se priblizim k jinemu vozidlu. Pokud by sla snizit tato vzdalenost (citlivost), tak obyc. tempomat nepotrebuji… Ale jelikoz to kodovani je dosti omezene, tovarne prakticky zadne, tak si myslim, ze to nedokaze nikdo prenastavit…(?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 21. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2022 V 19. 7. 2022 na 16:52, Tomas_cz1 napsal: ACC je fajn, ale zacina brzdit moc brzy, pokud se priblizim k jinemu vozidlu. Pokud by sla snizit tato vzdalenost (citlivost), tak obyc. tempomat nepotrebuji… Ale jelikoz to kodovani je dosti omezene, tovarne prakticky zadne, tak si myslim, ze to nedokaze nikdo prenastavit…(?) Nastavení úrovně odstupu › Posuňte spínač do odpružené polohy nebo . Na displeji se zobrazí linie A označující posun odstupu. › Spínačem nastavte požadovanou úroveň odstupu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lívyczech Vloženo 21. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2022 před 24 minutami, Zzzzz napsal: Nastavení úrovně odstupu › Posuňte spínač do odpružené polohy nebo . Na displeji se zobrazí linie A označující posun odstupu. › Spínačem nastavte požadovanou úroveň odstupu. No to bych potřeboval přidat ještě alespoň dvě linie blíže k autu - aby mě to nebrzdilo na dálnici tak brzo 😉 - to myslím štve prave pisatele 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 21. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2022 Presne tak. O 2 carky vic a bude to super😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal Vloženo 21. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2022 ACC je dosť o zvyku, samozrejme, ja jazdím každý deň, mesačne mám okolo 5000 km, takže pre mňa to už je podvedomá činnosť, adaptívny používam v každej situácii, jazdím s ním 99% času, v meste udržiava rozumný odstup a na diaľnici sa dá prísť na to, v akej vzdialenosti od vpredu idúceho vozidla po zapnutí smerovky ho prestane 'vidieť', vypozoroval som, že pri zapnutom lane assist ( ten používam len na diaľnici, inak je pre mňa otravný) je ta vzdialenosť ešte o kúsok kratšia, ale exaktne to zmerané nemám, viem už pocitovo, kedy zapnúť smerovku aby predchádzané vozidlo ' zmizlo'. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mouchanek Vloženo 25. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2022 V 21. 7. 2022 na 15:13, Tomas_cz1 napsal: Presne tak. O 2 carky vic a bude to super😉 Přijde mi, že ve "sport" režimu to funguje líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppin Vloženo 16. Září 2022 Sdílet Vloženo 16. Září 2022 V OBD11 přibyla aplikace na vypnutí signalizace zapnutého klíčku při otevření dveří. Vyzkoušeno a funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 17. Září 2022 Sdílet Vloženo 17. Září 2022 (editace) Ahoj, kúpil som si OBD11 PRO pack bez kreditov. Zatiaľ som nakódoval cez adaptácie a dlhé kódovanie: LA last setting teplota DSG moment výkon disable seat belt warning RS vzhľad VC (najprv som si to pomýlil s RS car view on VC - to nechcem) Ten RS vzhľad je nedokonalý, nemám tam číslice 0 - 8 a nejde mi animácia otáčok foto dodám zajtra. Potreboval by som nakódovať ale neviem ako: číslo zaradeného prevodového stupňa v D móde DSG vypnutie štart/stop čítanie dopravných značiek Dlhé kódovanie je najmä o štítkoch (labels), OBD 11 pre moju OIV nemá štítok (popis bitov) ani pre jednu z 35 riadiacich jednotiek ( skúšal som aj db iných jazykových mutácii DE, RU, CZE, ANJ,...), niečo málo vo forme podobnej nastaveniu adaptácii má na každú jednotku - ak sa to použije v skutočnosti sa zmeni bit v príslušnom bajte, prečo to tak robia neviem. Všetko je vo vývoji dúfam, že časom sa to zlepší. Editováno: 8. Říjen 2022, autor: rodolfo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 18. Září 2022 Sdílet Vloženo 18. Září 2022 (editace) Číslo zařízeného stupně v D dokodovat nelze (není to o kódování), max. možná nějaký chiptunning by věděl. Rozpoznávání dopravních značek dokodovat nejde (SWaP). Vypnutí start stop zatím snad lze jen pomocí nějakého modulu. Editováno: 18. Září 2022, autor: Krosta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nesh Vloženo 19. Září 2022 Sdílet Vloženo 19. Září 2022 Sorry ak je to off topic, ale väčšina z uvedených vecí by mala ísť nastaviť aj cez Apps? Rozdiel je v tom, že na Apps sú potrebné kredity? Ohľadom toho RS športového budíka to je škoda, na to som sa celkom tešil, ale keď tam nejde samotná animácia tak je to skoro zbytočné. Je ešte možné že to cez použitie App bude fungovať lepšie? V zozname Apps ma zaujalo ešte cornering lights a g-meter, to si nemal v pláne vyskúšať? Ohľadom značiek som našiel toto na iných fórách: https://forum.obdeleven.com/thread/14086/traffic-sign-recognition (tu tiež píšu že to nejde bez swap) https://www.seatcupra.net/forums/resources/enabling-traffic-sign-recognition-tsr-with-vcds-obdeleven-for-vehicles-with-lane-assist.55/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.