Imotep. 3 Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 Zdravím jak otevřu Octavii 3 ex mi nechce vrátit klíče doklady neplatí úvěr auto je psane na me policajti s tím nic neudělají za radu pomoc díky Litoměřice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 Nech si ve škodovce nechat udělat nové klíče podle VIN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 Nemá doklady.... ale když je auto na tebe tak nahlásit policii. Snad je to jako krádež, když nejste spolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Imotep. 3 Vloženo 7. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Policie to nebude řešit když jsem jí to auto jakoby půjčil už jsem tam byl má někdo představu na kolik klíč podle vín přijde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 A nemusí se nakonec klíč spárovat s autem přes diagnostiku? Planžetou klíče auto odemkneš, ale nejspíš neodjedeš. Přesnou cenu ti řeknou ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 musí na online naučit bez TP by neměli zhotovit duplikatní to že jsi jí ho jakoby půjčil z ni nedělá majitele. v registru je jeden vlastník, pokud nemá smlouvu o pronájmu musí policie jednat pokud na to má nějaký doklad že může vlastnit jednáš protiprávně ty pokud jí ho odvezeš 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Odtahovka -> servis ...... Odtahovka se (prej, jedna bába povídala) neptá. Jsi podnikatel, ztratil si klíče, spěcháš na důležitou obchodní schůzku, ani u toho (auta) nemusíš být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.