Publikováno Červen 6, 20205 r Zdravím jak otevřu Octavii 3 ex mi nechce vrátit klíče doklady neplatí úvěr auto je psane na me policajti s tím nic neudělají za radu pomoc díky Litoměřice
Červen 6, 20205 r Nemá doklady.... ale když je auto na tebe tak nahlásit policii. Snad je to jako krádež, když nejste spolu.
Červen 7, 20205 r Autor Policie to nebude řešit když jsem jí to auto jakoby půjčil už jsem tam byl má někdo představu na kolik klíč podle vín přijde?
Červen 7, 20205 r A nemusí se nakonec klíč spárovat s autem přes diagnostiku? Planžetou klíče auto odemkneš, ale nejspíš neodjedeš. Přesnou cenu ti řeknou ve škodovce.
Červen 7, 20205 r musí na online naučit bez TP by neměli zhotovit duplikatní to že jsi jí ho jakoby půjčil z ni nedělá majitele. v registru je jeden vlastník, pokud nemá smlouvu o pronájmu musí policie jednat pokud na to má nějaký doklad že může vlastnit jednáš protiprávně ty pokud jí ho odvezeš
Červen 7, 20205 r Odtahovka -> servis ...... Odtahovka se (prej, jedna bába povídala) neptá. Jsi podnikatel, ztratil si klíče, spěcháš na důležitou obchodní schůzku, ani u toho (auta) nemusíš být.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.