musko Vloženo 10. Červen 2020 Sdílet Vloženo 10. Červen 2020 Ahoj, už druhý deň mám problém, že nenabehne navigácia. Stále píše "Navigácia sa spúšťa..." Connect služby mám aktívne (zemeguľa je biela). Reštart Amundsen (10 sekúnd podržanie power) som urobil už 2x. Viete niekto prosím poradiť čo stým? Alebo to bude na návštevu servisu? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 18. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2020 Musko to sa mi našťastie nestalo. Ale úprimne tá navigácia nič moc. Zlatý waze. V Bratislave ma ťahala do zácpy teda bol souž žiaľ v nej. Zapol som waze a bol som za chvíľu vonku z nej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 18. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2020 (editace) Mne zas robí problém, že mi nejde počasie a ani správy vyhadzuje mi túto hlážku čo je na fotkách. Pýtal som sa v škode, že vraj majú nejaký problém a asi to neopravili. Editováno: 18. Červenec 2020, autor: Mikoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
musko Vloženo 19. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 Tak s počasím nemám problém. A ten problém s navigáciou mi museli riešiť v servise. Auto tak bolo dva dni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 Sa bojím tam ísť , aby mi to nejako prepalovali kedže mi tam igor nahadzoval tie srandičky. Môže sa stať, že by mi to neišlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 Dnes som musel 2x restartovať natvrdo systém amundsen prestal ísť zvuk. Nešile ani na USB,ani rádio a ani telefón. Tak som bol vytešený :/ že už to začalo blbnúť samozrejme myslím to ironicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
musko Vloženo 22. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 Tak na tento problém, s tým že nejde zvuk, sa mi sťažovala manželka, ale neveril som jej. Až raz ... Áno, sem tam sa stane že nejde zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 Bol som Musko prekvapený,že to spravilo na vo veľmi krátkej dobe dva krát. Idem do obchodu prestalo hrať. Tak som ho resetoval a išiel a ak som prišiel zas nešiel. Dúfam, že to nebude tak často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 1. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2020 Popravdě, proto jsem Amundsen nechtěl. Ted jsme byli v zahraničí a Google mapy přes Android auto a paráda. Stačí mi navigace v octavia a nejraději bych ji vyhodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
musko Vloženo 1. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2020 Zatiaľ sa nemôžem na Amundsen sťažovať .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 1. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2020 Stěžovat si nemusíš, Pokud ti nevadí, že občas nejde zvuk a časem i víc. Já tím chtěl napsat, že už mě nikdo nedonutí za ten krám od škodovky platit. On celý infotainment od škody je kouzelný. Doufám, že se to jednou naučí dělat aby to fungovalo jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Bugár Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 s tym zvukom ze nesiel sa stalo aj mne... hlavne ked auto len na chvilku vypnem... napriklad pri tankovani, alebo ked idem do obchodu... ale nerestartoval som ho, len som prepinal medzi zdrojmi radio/media a ono to nabehlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Ahojte, stalo sa mi to aj zo starými navigáciami, ale aj tu _ Amundsen.. Stále ma to tahá kade tade. Skúšal som aj moznosti, vypnutie dialnice a podobne. Vie niekto ako je treba tu navigáciu nastavit, alebo ake s tým mate skusenosti. sorry píšem na nejakej nemeckej klávesnici- chyby v písaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 23. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2020 (editace) Ja to riešim tak že zapnem škodovácku navigáciu a cieľ kam chcem ísť v aute. Potom zapnem waze a jedu. Mám istotu, že aj tak pôjdem podľa waze. Výhoda navigácie je, že je predomnou a lepšie sa pozerá kde sú budíky ako bokom. Waze je lepší jednoznačne čo sa týka veľkých miest, odklodí ak je zácpa. Ak ideme po hlavnej na dlhú trasu v pohode škodovácka :) Možno aj goggle mapy sú fajn ale nejako radšej tú online. Editováno: 23. Srpen 2020, autor: Mikoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
musko Vloženo 23. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2020 Minulý týždeň som sa vrátil z dovolenky na východnom Slovensku. Bol to taký týždňový trip. Používal som výhradne vstavanú navigáciu v aute. Našla všetky ciele ktoré som zadal (aj drevené kostolíky) a potreboval. Úplne bez problémov fungovala. Nemôžem ani kúsok krivého slova povedať na vstavanú navigáciu. Jedným slovom spokojnosť. Ale teším sa na Sygic v Android Auto (už onedlho). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 23. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2020 Tak to je super Musko to verím, že to ide parádne ja na to nemôžem nič tiež povedať len zácpy nehody myslím,že onlinovka je lepšia. Sygic som skúšal mne nešiel cez Iphone. Hoci ho infotajment registruje. Ak dám spustiť tak len čiarna obrazovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.