Kinciak Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 Zdravím,som tu novy a a som vlastnikom jazdenky fabia 1,2 tsi 77kw.postrehol som zvlastne zavibrovanie za studena akoby vynechal valec,no nepravidelne.vymemene su kable(NGK) a aj sviecky origos zo skodadily.diagnostika nehlasi ziadnu chybu akurat som sa prenural az readlines kde vyhodilo co ma az zarazilo.prikladam foto.potesim sa kazdej rade.dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinciak Vloženo 22. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 Nikto nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 Já bych radil neopravovat nic, co není rozbité... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 Divný, něco kolem katalyzátoru a lambd...? Snad to není zfušovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinciak Vloženo 23. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Posielam este fotku co sa mi tiez nejak nepozdava.spotreba sa mi zda trocha vyssia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.