wlado93 Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 (editace) To neviem, ale mozes si ho spravit sam, ale jednoduchsie bude nahradit to dodatocne. A ked uz, tak urcite by som dal zaklad VW PQ 480 a do toho SK ZR 480 skin, bootloga. Editováno: 15. Červenec 2022, autor: wlado93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxXx123456 Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 480 jsem ještě ani neviděl v tom rádiu, co mám já. Jen 478. Takže stáhnout i VW SW a tam teda přehodit / zaměnit tyto složky mezi sebou a bude z toho komplet vzhled Škoda jo? Přesný název té složky i pro boot je jiný nebo taky HMI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 Mozem to spravit ak donesies/posles jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxXx123456 Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 Odkud jsi? Teď mi píše i majitel toho webu mibsolution, že úpravou toho vzhledu nastávají nějaké kolize v samotném SW a že rozdíl mezi sw 478 a 480 není v podstatě žádný, žádné novinky atd. Čekal jsem, že bude jednodušší upravit pouze vzhled na Škodu 🥲 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1102 Vloženo 19. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2022 Ahoj, mám O3 FL 2017, Bolero s pův SW0363, H30, může mi prosím někdo znalý napsat nebo dát odkaz na mib který mohu poslední SW aktualizovat? pochopil jsem ze na grid menu 04xx prejit nemuzu, protoze je potreba jeste nejakyho pamet zásahu, nezabívá se tady někdo tím, nebo nějaká rada kdo to kde dělá(Kladno,Praha atd,.) všem moc děkuji za pomoc, moc se v tom nevyznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi Bar Vloženo 8. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2022 (editace) Ahoj, mám O3 FL 2018, jednotku 5Q0035864C, verze hardwaru 041, verze softwaru 0472,chtěl bych přehrát soft z důvodu potíží při spouštění jednotky, někdy zamrzá display, můžu nahrát verzi MST2_EU_SK_ZR_PO480T ? Díky za radu. Editováno: 8. Říjen 2022, autor: Tomi Bar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 8. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2022 Jsou případy, kdy po aktualizaci na 0480 odejde základní deska displeje, takže buďto jít na 0478 a nebo na 0480 a pro jistotu vypnout v komponentech aktualizace tu aktualizaci pro displej, ale teď z hlavy nevím, jaká část to je, myslím, že ABT, ale jistě to nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi Bar Vloženo 8. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2022 před 2 hodinami, Krosta napsal: Jsou případy, kdy po aktualizaci na 0480 odejde základní deska displeje, takže buďto jít na 0478 a nebo na 0480 a pro jistotu vypnout v komponentech aktualizace tu aktualizaci pro displej, ale teď z hlavy nevím, jaká část to je, myslím, že ABT, ale jistě to nevím. Dík, stahuju 0478. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durky Vloženo 12. Únor 2023 Sdílet Vloženo 12. Únor 2023 Zdravím, momentálně mám SW MST2_EU_SK_ZR_P0361T, co jsem pochopil tak oficiálně jde update jen na MST2_EU_SK_ZR_P0369T. Zajímala by mě možnost update na MST2_EU_SK_ZR_P0478T má někdo nějakou radu nejlépe návod jak to udělat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 (editace) Když mám na Amundsenovi verzi 0361, tak zde uvedenou verzi (0478) nemám stahovat? Chápu to správně, že můžu pouze verzi 03xx? @Durky Mám tu samou verzi a chci vyšší, ideálně tu 0478, ale zde v tématu je, že musíš přecházet v rámci stejné řady, čili 03xx. U přechodu z 03 na 04, je tam potřeba udělat něco navíc a já se v tomhle vůbec neorientuju :-). Editováno: 18. Květen 2023, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 (editace) Presne tak. 03xx vies aktualizovat len na 0369 Po uprave vies nahodiť aj 0478 pripadne novsi 0480. A k aktualizacii displeja, je to komponent DUK/DUV/DUW a podobne. Vo FW mozete vidiet vela podobných zloziek. A ano je lepsie mu cez SWDL zrusit zaskrtnutie. Hlavne ak robite prechod z 03xx na 04xx a zvolite vsetky komponenty. Riešenie je tiez vsetky tieto riadky (DUK/DUV/DUW...) z metainfo jednoducho vymazat (len ak mate patchnutu jednotku a zoberie upraveny FW). Ak je verzia displeja podporovaná a je na nu update tak displej moze mat novsi FW ako ten co je v aktualizacii, takze ho vlastne downgradnete a uz nenabehne. Takze v podstate by umrel aj keby sa robi full swdl na 0369... Editováno: 18. Květen 2023, autor: wlado93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 @wlado93 a v čem ta úprava spočívá? Co je třeba udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 Patchnut swdownload a nalinkovat HW ID v metainfo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 Díky za odpověď, ale tohle nezvládnu, takže buď servis ŠA nebo sehnat někoho, kdo by to uměl udělat… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 Toto ti v skodovke nespravia. Tam ti nespravia nic co podla príručky nejde spravit.. Ak chces riešenie cez servis, tak kupit novsiu jednotku s indexom C pripadne zacinajucu na 565 a dat si ju nakodovat k autu. Mas amundsen ci bolero? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hradlo Vloženo 15. Září 2023 Sdílet Vloženo 15. Září 2023 Ahoj chtěl jsem se zeptat byl by schopný někdo udělat update Amundsena mám software 0253 PQ a chtěl bych aktualizovat na 0478. Viděl jsem, že jediná možnost jak nahrát 0478 PQ software je dát VW variantu a potom skin ze škodovky ze ZR softwaru. Úplně si na to sám netroufám nemá někdo zkušenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonynek Vloženo 19. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2023 Ahojte, řeším aktualizaci SW na amundsena se SW 0471, přesně aktuální verze MTS2_EU_SK_ZR_P0471T, na mibsolution vidím verzi 0480T. Chápu správně, že by s tímto problém být neměl když nepřecházím z 03xx? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 19. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2023 (editace) @Bonynek Ahoj. Zo 4xx ide bez problemov spravit update na vyssi 4xx. Teda aj na 480. Treba dat pozor na obrazovku (DUKxxx), lepšie ju neaktualizovat ak niesu s nou problémy. Editováno: 19. Říjen 2023, autor: wlado93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonynek Vloženo 20. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2023 On 10/19/2023 at 7:33 PM, wlado93 said: @Bonynek Ahoj. Zo 4xx ide bez problemov spravit update na vyssi 4xx. Teda aj na 480. Treba dat pozor na obrazovku (DUKxxx), lepšie ju neaktualizovat ak niesu s nou problémy. Ahoj, tak abych pravdu řekl... skončilo to fiaskem a MIB pada do emergency recovery. U DUKxxx bylo n/a, schvalne jsem na to koukal. Update failnul hned při updatu CPUPLUS. Řešil tu už někdo emergency recovery? Net je plny videii kde se to resi pomoci UART kabelu a PuTTY. Druha vec je, ze na mibsolution neni verze, ze ktere jsem updatoval a ani se mi ji nedaří najít (MTS2_EU_SK_ZR_P0471T). Za rady budu jen rád! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 20. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2023 (editace) Viem sa ti na to pozrieť ale musim mat jednotku u seba na stole. Na ktorom komponente to padlo? Ako to padlo? Akú chybu su dostal? Moze to byt vadna SD karta (dufam ze si nepoužil microSD s adapterom), ale tiez to moze byt vadna emmc pamat. To sa vo občas na týchto jednotkach stáva. Väčšinou vadna pamat vie fungovat bez nejakých väčších problémov, ale vzdy sa prejavi pri aktualizacii, ked sa prepisujú súbory. Na druhej strane je to len Bolero. Nieje problem to vymenit za rovnake alebo s DAB alebo rovno Amundsen. Aktuálne mam aj Bolero s DAB aj Amundsen s DAB. Editováno: 20. Říjen 2023, autor: wlado93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonynek Vloženo 20. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2023 Tak jsi asi uhodil na hlavičku, ano byla to microSD s adaptérem Tudíž problém nejspíš vznikl zde. Odkud jsi? napíšu do PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2023 @Bonynek příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonynek Vloženo 20. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2023 (editace) Díky za upozornění Pro všechny ostatní, problém vyřešen a nakonec se povedlo aktualizovat i s microSD. Problém byl ve špatném uložení souborů na kartě, je třeba aby všechny složky včetně metainfo byly v rootu karty = v rootu bude bluetooth, cpu, cpuplus atd. Takto opravená microSD rozběhla emergency recovery update, který pak zdárně doběhl do konce. Díky moc @wlado93 za pomoc s identifikací problému. Editováno: 20. Říjen 2023, autor: Bonynek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mydlo.52 Vloženo 26. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2023 Ahoj, koupil jsem Rapida 2016 a je tam zřejmě Amundsen? Muže mi prosím někdo popsat jak aktualizovat nejnovější firmware? Vše jsem tady přečetl, ale nevím kde a jakou verzi stáhnout… Mapy jsem zvládnul… a připojení iPhone mi píše ze nemám zaplaceno nebo něco podobného… dá se to řešit? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joco776 Vloženo 27. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2023 Kdyby někdo z vás potřeboval aktualizovat sw z 02xx nebo 03xx na 04xx, klidně mi napište. Umím to udělat osobně v Plzni nebo i na dálku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.