Publikováno Červenec 11, 20205 r Ahoj, stává se vám hlavně za deště, že vám přední PDC hlásí falešné alarmy? V situaci, kdy se při nízké rychlosti samo aktivuje když jste autu blíž, tak se mi stává, že auto je ode mě daleko a přitom mám červenou signalizaci a táhlý tón, za chvíli to přestane a pak třeba zase. Díky za info a zkušenosti s tímto.
Červenec 11, 20205 r Ne, parkovací senzory za jízdy nereagují. Občas po umytí auta a nastartování zapískají, ale jinak fungují dle očekávání. Edit²: nepochopení původního dotazu :) Upraveno Červenec 12, 20205 r od Kuchar7
Červenec 12, 20205 r Ano, taktéž se mi to stává. Přesně, jak píšeš. Za deště častěji, ale už se mi to stalo i za suchého počasí. Není to pravidelně a naštěstí celkem málo, někdy i za silného deště je to v pořádku.
Červenec 12, 20205 r edit: pardon, mimo tema, nepřečet sem první příspěvek... Upraveno Červenec 12, 20205 r od Ibe
Červenec 12, 20205 r No úvodní tazatel se ptá na parkovací senzory. Posledni 3 přispěvky popisuji FrontAsist
Červenec 12, 20205 r Autor Myslím, že LKk píše o senzorech a dělá mu to přesně to, co mě. Mě to taky někdy udělá za sucha, někdy za deště ok, nevím. V Passatu firemním kterým jezdím minimálně a nemám s ním moc zkušeností se mi i při tom málu co s ním najedu taky jednou za deště stalo. Ty alarmy za sucha mě přijdou jak kdyby to chytalo odrazy z jiných pdc, nebo tak něco.
Červenec 12, 20205 r Ano, psal jsem o předních parkovacích senzorech. Někdy opravdu reagují zbytečně. Ale zase lepší, než kdyby v situacích kdy mají nereagovali vůbec :-).
Duben 11, 20214 r zdar chlapy potreboval bych poradit,zadni senzory 3x,jsou org-,ale dodelaval sem predni a nefunguje ani zadni ani predni nevite co stim?diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.