orinoko.marian Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Preji vsem dobry den. Řešili jste už ochranu odkládací plochy pro nohu? Nasel jsem originální díl jen na O nebo Karoqa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kallath Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 (editace) zdar, jo já jsem to řešil viz moje téma Editováno: 12. Červenec 2020, autor: Kallath Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orinoko.marian Vloženo 13. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Dík za info, asi to objednám. Jak si to uchytil? Jen zastrčil za ty boční plasty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Další inspirace třeba zde, princip úpravy a uchycení je stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kallath Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 jj, jen zastrčil za ten boční plast, drží to dobře, původně jsem to chtěl fixnout ještě zipem ale zatím to není potřeba. Jak psal kolega nade mnou těch inspirací tu na fóru najdeš více, ať už v tématech Rapida, F3 nebo Scaly ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orinoko.marian Vloženo 13. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Zitra objednam tu operku na Superba, je o trochu širší a lepe drzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orinoko.marian Vloženo 14. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 Tak objednal jsem tuhle, dle odkazu co si mi poslal. Je tam i navod na upravu. Az namontuji dam vědět. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.