hamoun Vloženo 5. leden 2022 Sdílet Vloženo 5. leden 2022 mi to ani aktualizaci nenabídne, prestoze na webu je ... (když byla :) ) aktualizovalo se mi to do začátku roku 2021 ... pak už jen offline ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 5. leden 2022 Sdílet Vloženo 5. leden 2022 Pokud se nepletu, tak to je MIB2.5, tzn. že tam aktualizace vycházejí 2x ročně (25 a 45 týden), ale je fakt, že nikdy jsem v autě tu online aktualizaci ani nezkoušel vyvolat (vždy jsem prováděl aktualizaci jen skrze SD kartu), takže možná se pletu a opravdu tam online jsou dostupné nějaké další aktualizace, ale divil bych se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 5. leden 2022 Sdílet Vloženo 5. leden 2022 kromě map NIC ... kdyz jsem auto kupoval, cekal jsem v tomhle ohledu klasicke sw inzenyrstvi ... vyvoj ... a .. nic .. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 5. leden 2022 Sdílet Vloženo 5. leden 2022 (editace) Skrze aktualizace online pro vozy, ve kterých není OCU3 (tedy také MIB3) nefungovaly aktualizace pro nic jiného, než mapy, ale to neznamená, že ty ostatní jednotky ve voze ještě nemohly mít nějaké aktualizace a jelikož jejich aktualizace bez diagnostiky nelze, tak to ani není dostupné na update portále. Editováno: 5. leden 2022, autor: Krosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 5. leden 2022 Sdílet Vloženo 5. leden 2022 Jj, myslel jsem mapy, vždycky mi to online šlo a teď to už nejde. Ostatní SW jsem nemyslel, i když by i to bylo fajn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo 7. leden 2022 Sdílet Vloženo 7. leden 2022 Ahoj. Zkoušel jsem taky aktualizovat online (přes hotspot, nově mám vloženou sim kartu s daty). A nic. Aktualizaci úspěšně vyhledá, dám stáhnout, ale hodí mi to chybovou hlášku. Pak je jen zobrazena hláška, cos tu dával ty. A nic. Povolení používání dat mám. Myslel jsem, že to je chyba u mě. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 Nevie niekto,ci je nejaky rozdiel v mapovych podkladoch pre Columbus MIB2,5 A MIB3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 (editace) Pokud se nepletu, tak navigační data pro MIB3 jsou podrobnější, než pro MIB2.5 a samozřejmě, což je ale určitě všem jasné, nejsou kompatibilní mezi sebou (MIB2.5 vs MIB3) Editováno: 10. Únor 2022, autor: Krosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel B Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 Čau, stáhl jsem nové mapy 22, nahrál rozbalené soubory na C flešku, nicméně aktualizaci po zasunutí mi to v systému nenachází. Mám Mib3, nějaké rady? Navigační databázi mi to nyní ukazuje 21.9 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 V návodu je napsáno toto "Insert the USB Flash Disc into the proper connector in the front part of the car. The vehicle uses the data on the USB disc while driving to update the required map regions. For proper updating, we recommend to leave the USB Flash Disc plugged into the vehicle connector each time you drive." Jinými slovy to chápu tak, vložit to tam a ono to někdy dojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel B Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 ok, každopádně tedy můžu řict, že jeden den nestačí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 Ano,tak nejako sa to aktualizuje aj u Passatu s MIB3,proste nic sa nedeje a bezi to na pozadi....no a zrazu sa tam objavia aktualne mapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel B Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 Kolik dnů to trvá cca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 Prebehlo to myslim do druheho dna,zalezi kolko denne stravis casu v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel B Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 Dnes 6hod a nic, zítra to vidím na 7hod, tak uvidím, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro9999 Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 Na Škoda-update zadáš svoje VIN a vypíše ti, že zober flash disk..., skopíruj... zasuň do predného USB-C portu. Mne sa neudialo ani po 2 týždňoch nič. Rovnaký problém som našiel na nemeckej skodacommunity.de, ale hneď aj s riešením. Od kúpy auta som mal SW 0270 a verziu máp 20.9. V servise mi prehrali software na verziu 0276 a aktualizácia máp prebehla rádovo v hodinách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel B Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 měl jsi před přehráním softu odblok obrazu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 Odblok obrazu zmizí se SW updatem, pokud ten dotaz míří tímto směrem. Nebo pokud je to myšleno tak, že by to mohlo souviset s tím, že nejde ta aktualizace map, tak si na 99% myslím, že nesouvisí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel B Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 měl jsem na mysli jestli zmizí, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro9999 Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 To PavelB: neviem, čo je odblok obrazu. Nemám nič špeciálne nastavené alebo dohraté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel B Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 odblok obrazu - přehrávání videa za jízdy. Mapy budu muset zatím svépomoci oželet, jelikož odblokovaný obraz využívám denně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. Únor 2022 Sdílet Vloženo 27. Únor 2022 Ale updatom map samozrejme odblok videa za jazdy urcite nezmizne,aktualizujem do roka 2x a odblok stale funguje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel B Vloženo 28. Únor 2022 Sdílet Vloženo 28. Únor 2022 to je mi jasné, bohužel to nechce načíst data na flešce a aktualizaci online to nenabízí :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel B Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 Ještě mne napadá vyzkoušet aktualizaci podržením menu tlačítka a tam v nabídce aktualizovat. Teoreticky by si to mohlo natahnout jen mapy z flešky a tím pádem nechat odemčený obraz. Co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 Nejsem si jist, jestli to u MIB3 funguje stejně, jako to šlo u MIB2/MIB2.5. Každopádně to odblokovaný obraz určitě nezruší i když by se to udělalo touto cestou aktualizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.