Stan-m Vloženo 28. Červenec 2020 Vloženo 28. Červenec 2020 Zdravim pani,chcem sa opytat,ci chodievate prehadzovat zimne kolesa za letne (a naopak )do servisu alebo aj doma si ich prehodite ? Zaujima ma to preto ,ci vam potom senzory na tlak v pneu. neblbnu ked to menite doma samy alebo sa to da lahko sparovat? Citovat
KarelM Vloženo 28. Červenec 2020 Vloženo 28. Červenec 2020 Pokud nepotřebuješ kola vyvažovat, lze měnit i doma v garáži. Kalibrace se provádí přes Infotainment. Citovat
deto Vloženo 28. Červenec 2020 Vloženo 28. Červenec 2020 Chodim do servisu lebo mam len 1 sadu diskov. Nicmene na F3 ak mam cas, menim sam, ak nie, tak pneuservis. Ziadne senzory v pneu nie su, pokial si si to nepriplatil. Citovat
Stan-m Vloženo 28. Červenec 2020 Autor Vloženo 28. Červenec 2020 1 hour ago, KarelM said: Pokud nepotřebuješ kola vyvažovat, lze měnit i doma v garáži. Kalibrace se provádí přes Infotainment. planujem tak ,ze sa vyvazia raz ked sa nasadia zimne na ne a potom po sezone ich len oznacim z ktorej strany su a odlozia sa.. a nasadim letne. Citovat
Kuchar7 Vloženo 28. Červenec 2020 Vloženo 28. Červenec 2020 A co třeba plecháče na zimu? Pneumatikám každoroční přezouvání moc na výdrži nepřidá. Citovat
Patrik1971 Vloženo 29. Červenec 2020 Vloženo 29. Červenec 2020 před 9 hodinami, Kuchar7 napsal: A co třeba plecháče na zimu? Pneumatikám každoroční přezouvání moc na výdrži nepřidá. Plechace na Superba?To je fakt,ci delas kozy???? 2 Citovat
LiveBomb Vloženo 29. Červenec 2020 Vloženo 29. Červenec 2020 Máme na každé auto dvě ALU sady a měníme doma sami podle potřeby, jednou za čas mimo sezonu necháme kola pro jistotu převážit. Jelikož to už děláme na 4 autech a točení klíčem je pruda pořídil jsem si rázový utahovák a pak to jen obejdu momenťákem. 1 Citovat
Kuchar7 Vloženo 29. Červenec 2020 Vloženo 29. Červenec 2020 před 39 minutami, Patrik1971 napsal: Plechace na Superba?To je fakt,ci delas kozy???? Tak pokud nechce investovat do druhé alu sady, tak mi plecháč na zimu přijde jako lepší varianta než pořád převlíkat pneu... V závislosti na nájezdu bych ale osobně volil celoroční pneu. Citovat
Stan-m Vloženo 29. Červenec 2020 Autor Vloženo 29. Červenec 2020 18 hours ago, Kuchar7 said: A co třeba plecháče na zimu? Pneumatikám každoroční přezouvání moc na výdrži nepřidá. ja mam dve sady ALU letne 19 a na zimne originaly 17 na ktorych auticko bolo kupene.Tak preto sa priklanam k rieseniu ako LIVEBOMb :D Citovat
ČudlR Vloženo 29. Červenec 2020 Vloženo 29. Červenec 2020 Proste si to muzes prehazovat sam akorat si kola nafoukas na pozadovamej tlak a tak to i ulozis pres radio a to je cele ? Citovat
zwan Vloženo 29. Červenec 2020 Vloženo 29. Červenec 2020 Přesně tak stačí nebýt linej a je to. Nemusím se objednávat. Prostě to udělám kdy mi to vyjde. Ušetřím. Mám čas na kontrolu případně vyčištění brzd i podvozku. Citovat
LiveBomb Vloženo 29. Červenec 2020 Vloženo 29. Červenec 2020 (editace) před 11 hodinami, Kuchar7 napsal: Tak pokud nechce investovat do druhé alu sady, tak mi plecháč na zimu přijde jako lepší varianta než pořád převlíkat pneu... V závislosti na nájezdu bych ale osobně volil celoroční pneu. Vzhledem k tomu kolik stoji originál plecháč a kolik stojí nová celá sada ALU někde na bazaru. Při ceně 700k za auto další sada za 30k už není takový výdaj..... a třeba na 206kw plecháč vůbec legálně nedáš. Sháněl jsem ho na rezervu a v povoleným rozměru sem ho ani nenašel. Editováno: 29. Červenec 2020, autor: LiveBomb Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.