Flag Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Velmi bych uvítal (a asi i jiní) co vše lze nastavit přes VAG, k čemu je kromě nastavení ještě nutno někam natáhnout drát atd. Konkrétně: kontrolka otevřených dveří/kufru (origo centrál, origo alarm, výbava CLASSIC) dojezdy oken přes dálkové ovládání (origo el. přední okna) signalizace pásů (vím zde je třeba vyměnit zámek pásů a natáhnout drát/kam přesně?/) atd. Kde kdo v okolí Lbc má zkušennosti? Případně na mail prapor@volny.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 konkretne: -kontrolka otevrenych dveri a kufru nelze aktivovat (blizsi viz temata o maxidotech) -dojezdy oken nelze aktivovat,lze upravou sw - signalizace pasu lze aktivovat,po dodelani spinace v zamku pasu.nutno pripojit da panelu pristroju jinak vsechny odpovedi tady na foru jiz jsou nekolikrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 3. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 jinak vsechny odpovedi tady na foru jiz jsou nekolikrat To jistě jsou, něco jsem už taky našel, ale většinou je to následně tak zamskovaný diskuzí, že jsem z toho stejně nebyl moudrej. Dík za rady a diskuzi o maxíku (a že jich tu je :-( ) si projdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 3. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 konkretne:-kontrolka otevrenych dveri a kufru nelze aktivovat (blizsi viz temata o maxidotech) Tak proč se v "Dodělávka Maxíku" píše mj. toto: Strojvůdce: Jestli myslíš ty dveře, tak pouze nakódovat. Přičte se ta 16ka. Ukazuje to které dveře jsou otevřené. U mně bohužel jenom přední. Vzadu neni spinač v zámku (doufám, že pouze ZATIM). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 konkretne:-kontrolka otevrenych dveri a kufru nelze aktivovat (blizsi viz temata o maxidotech) Tak proč se v "Dodělávka Maxíku" píše mj. toto: Strojvůdce: Jestli myslíš ty dveře, tak pouze nakódovat. Přičte se ta 16ka. Ukazuje to které dveře jsou otevřené. U mně bohužel jenom přední. Vzadu neni spinač v zámku (doufám, že pouze ZATIM). To už píše v souvislosti s nainstalovaným maxidotem, tam se to takhle kóduje,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 4. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 No dobře jak tedy? Lze dodělat na běžné budíky (Classic) indikaci otevřených dveří? Centrál i alarm z fabriky, takže spínače v zámcích to auto určitě má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 No dobře jak tedy? Lze dodělat na běžné budíky (Classic) indikaci otevřených dveří? Centrál i alarm z fabriky, takže spínače v zámcích to auto určitě má. ee tam ti to nepojde len nakodovanim myslim. musel by si prehrať epromu z nejakych budikov ktore to vedia. tiež kukni temu o MAXIDOTOCH tam som to pisal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Flag: Ted uz ale svymi dotazy zabredavas do toho, abys z toho pak byl opet nemudry a i ostatni si nebudou jisti. Jako vserikajici ber odpoved od Honzika, ta je presna a spravna. Kontrolku dveri proste d obyc budiku nedokodujes - tecka. A jak uz bylo psano vyse, jedine vymenou za budiky, ktere to umi nebo za maxidot. Eeprom se take da flashnout, ale prijde mi to zbytecne a i riskantni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 4. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 OK to je to co jsem potřeboval vědět. Abyste mne neměli za hlupáka který neví kde je funkce hledat, tak jsem to všechno dnes poctivě prošel, ale u všeho je fůra balastu (ovace, potlesky, jiné problémy) že pak člověk neví k čemu je co. Taktéž souvislost s Maxi dotem mi nějak nebyla jasná. Jsem ale šťoura a navíc elektrikář, takže pouhé nejde to mi většinou nestačí. Zvlášť když vidím, že to některým jde a jinde se zas dočtu že jim chyběj spínače (a ty já zase mám :-)) Tak zatím díky za rady a budu přemýšlet co jiného dostupnějšího by se dalo na autí dodělat. BTW už mi svítí zeleně popelník Tak další bude lampička v přihrádce spolujezdce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Ono toho jde samozřejmě udělat spousta, ale tady na foru jsou spíš lidi, který se snaží mít všechno origo, takže dodělávání nadstandartní výbavy řeší výměnou za díly z jinejch vozů. ..samozřejmě jsou i vyjímky, ale je jich jen pár.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 4. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 No také chci jít cestou mít vše origo, ale zelené osvětlení se mi líbí víc než bílé z origo žárovky. Lampička u spolujezdce bude samozřejmě originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 konkretne:-kontrolka otevrenych dveri a kufru nelze aktivovat (blizsi viz temata o maxidotech) -dojezdy oken nelze aktivovat,lze upravou sw - signalizace pasu lze aktivovat,po dodelani spinace v zamku pasu.nutno pripojit da panelu pristroju jinak vsechny odpovedi tady na foru jiz jsou nekolikrat no ja som kontrolku otvorenia dveri a kufra aktivoval posvojom. vytiahol som s palubky vodice ktore zapinaju LED na dvere a kufor a napojil som ich priamo na RJ vozidla... samozrejme som kufor oddelil diodou a dverne spinace som pripojil pomocou modulu ktory sa pouziva na zapojenie autoalarmu.. vsetko funguje ako ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 alco: kdyz clovek chce tak si poradi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSsoft Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 alco: kdyz clovek chce tak si poradi... ja jsem mnel stesti mne se to vseco povedlo aktivovat v řj asi to umeli budiky... A slape to jak ma.jak se pozna maxidot v budikach kdyz by se teoreticky nerozsvicel nebod by nebyl zapojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 dojezdy oken přes DO není problém dodělat.. Humpolec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trigonom Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Ještě by jsi měl ale upřesnit, že to co jsi napsal platí pouze pro modelové roky < 2005, tedy předfacelift... Nebo Ty to snad dovedeš? Cosby mne jednoznačně odmítnul... Jde o druhy vedení dveřních jednotek, LINE A CAN... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Někde na fóru jsem našel návod od profora i na LINové, že se musí v řj dveří přehodit dva káble a ještě něco... jen už přesně nevím kde to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trigonom Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 To je škoda, že nevíš kde jsi to viděl. Myslím, že by to přivítalo více lidí.. Nebo zkusit požádat PROFORa, aby to někde publikoval... Ale pokud to jde, tak se divím, že by to COSBY neznal a nesvedl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 Mám dotaz.Používám VAG COM - 304 a když použiji funkci ,,Autoscan" na vyhledání všech chyb ve všech dostupných ŘJ,tak mi to ve výběru vozů nabídne ze škodovek jen OCTAVII.Bude to ukazovat případné chyby správně? Díky za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 vytvor si v txt v programe polozku fabia alebo ako chces aby sa tvoja volba volala a dopis si tam kody jednotiek, ktore chces skontrolovat. je to uplne uzivatelsky privetive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.