Pavel Novotný Vloženo 3. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 U spolujezdce se mi ukázal světlý obrys airbegu na palubní desce mate někdo také stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Lycka Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Ano, mam to stejne a mel jsem to i na octavii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Novotný Vloženo 4. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Ja jsem to dnes řešil v servise a budou mi měnit palubku doufám že to udělají pořádně a nebude vrzat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 A co na to řekli? Kvalita materialu nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Novotný Vloženo 5. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 (editace) Nafotili a poslali na škodu a za hodinu volali že je schválená výměna. Důvod proč se to stalo neví. V servise kam jezdím to vidí poprvé. Doufám že se mění jenom horní část nebo to je celek. Editováno: 5. Srpen 2020, autor: Pavel Novotný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 V 3. 8. 2020 na 16:42, Pavel Novotný napsal: U spolujezdce se mi ukázal světlý obrys airbegu na palubní desce mate někdo také stejný problém. Nemas fotecku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Novotný Vloženo 6. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 Je možné dodatečně domontovat otvírací víko na palubní desce (pod čelním sklem) u Škody Karoq. Budu mít vybavení Aktive, kde je jenom otvor v palubce bez víka. Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoBo88 Vloženo 19. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2022 Ahoj, mám stejný "problém". Také mám viditelný obrys airbagu. Vyjádření servisu dle oficiálního vyjádření ŠA je, že používám nevhodný čistící prostředek na palubku. Používáním originálního čističe prý obrys zmizí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 19. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2022 To mě vždycky pobaví, jak se ŠA některé vady (použití nekvalitního materiálu apod) snaží hodit na nekvalitní autokosmetiku. Tam asi někdo sedí a používá jen Ctrl+C a Ctrl+V . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.