Mikuldat Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Ahoj, nedávno jsem koupil Roomstera 1.6 77kw rv.2008 a dnes jsem si všiml, že za pravou přední mlhovkou je díra. Je to tak schválně, nebo mi ta zadni cast upadla? Na levé je. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Toto si myslím že bude normální. Nemá to na nic vliv, možná tam u nafty bude chladič IC a proto je pravá krytka průchozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 Za pravou mřížku se montuje přední vlečné oko. Kdyby nebyla děravá, nešla by jednoduše uchopit a vytáhnout. Viz návod k obsluze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 Ano, je to schválně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 před 1 hodinou, JayBee1 napsal: nešla by jednoduše uchopit a vytáhnout. Viz návod k obsluze. Zatím se mi to nepodařilo, ale nechci tam něco urvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.