votrmi Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 ...demontoval tady někdo zadní sedák u Rapida-facelit 2017 jinak r.v. 2019. Pokud ano prosím o podělení se o zkušenosti- nějaký srozumitelný návod. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Co takhle se podívat do dílenské příručky? Obvykle ji najdeš v sekci "Ostatní" u odpovídajícího modelu škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
votrmi Vloženo 6. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 (editace) ..to jsem prošel a spousty dalších s googlem a nikdo to na internet nedal, v příručce ani zmínka. Ale děkuji. Škoda prostě nepředpokládá, že by jsi to někdo doma chtěl sundat- třeba kvůli potahům, nebo potřebuje víc místa-stěhování a tak. Editováno: 6. Srpen 2020, autor: votrmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Tak jsi fakt špatně hledal. Mám rok Rapida tak mě to tady trklo. Co si pamatuju sedák se musí vytrhnout násilím, ale z které strany už nevím a v manuálu to není, jen v DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 ina moznost nie je....nabuduce trochu hladania..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
votrmi Vloženo 6. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 ...ale já hledal i jsem něco málo našel ale než něco zkur..., tak si to raději ověřím desetkrát. wirer- děkuji, protože je to asi přesné, ty průchodky půjdou do háje, naštěstí jedna stojí asi 60 kč a jsou v prodeji. Všem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 12. Květen 2021 Sdílet Vloženo 12. Květen 2021 Také budu po odkupu firemního auta dávat dolu ty děsný autopotahy. Pohledal jsem po webu ty průchodky a nejvýhodněji (62 Kč) asi vychází zde: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5g0886373-pruchodka-skoda-30961.html Našel jsem i neorigo na Aliexpress, ale cena není zrovna výhodná 😕 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 12. Květen 2021 Sdílet Vloženo 12. Květen 2021 Takže při sundání zadního sedáku se tyto průchodky musí vyměnit? Potřebuji sedák sundat kvůli odhlučnění pod sedákem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 12. Květen 2021 Sdílet Vloženo 12. Květen 2021 Mohou se při demontáži poškodit, ale nemusí. Je to holt o štěstí/smůle. V DP - uvedeno výše píší vyměnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Květen 2021 Sdílet Vloženo 14. Květen 2021 Vacsinou menit netreba. Vcera Rapid a drzi, minuly tyzden O3 a drzia tiez. Ak objednavas nieco ine, tak si to prihod. Ale inac zbytocne platit postuq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 14. Květen 2021 Sdílet Vloženo 14. Květen 2021 Cena o něco vyšší, ale možnost koupit bez poštovného v každým městečku https://www.autokelly.cz/Product/VAG-5G0886373/1002761981 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 Já jsem zadní sedáky při tlumení dveří sundaval v pátek několikrát a pořád to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.