Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj chtěl bych si zeptat jestli se tady někdo s tím to setkal nebo jestli to je normální.Nechával sem namontovat na roomster scout sundavaci original tažné zařízení.Elktrika kodóvaní bylo uděláno v servisu škoda.Když nastaruji poprvé auto a potřebuji vycouvat a zařadím zpátečku tak se mi na rádiu objeví na rádiu(originál swing)symbol autíčka a káry.Což nevím jestli je v pořádku když vzadu v nárazníku mám čidla a káru nemám zapojenou.Čidla na couvání se zapnou až teprve když šlápnu na brzdu pak se změní i symbol na rádiu autíčka se vzdáleností a rádio se i samo stlumí.Jestli má někdo zkušenosti budu rád za radu diķ

• o 2 týdny později...
Vloženo

Dnes jsem si udělal zkoušku, na rozpoznání zapojeného vleku pro senzory. Mám originál z výroby po FL.

Při zasunutí redukce 13/7 do zásuvky, se jen sepne pomocný kontakt v zásuvce a ten jenom odpojí zadní mlhovku. Senzory fungovaly normálně. K odpojení senzorů dojde až po připojení zátěže (žárovky ve vleku). To vyhodnotí ŘJ tažného. Nasazení koule neovlivňuje nic.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...