Koty88 Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Ahoj chtěl bych si zeptat jestli se tady někdo s tím to setkal nebo jestli to je normální.Nechával sem namontovat na roomster scout sundavaci original tažné zařízení.Elktrika kodóvaní bylo uděláno v servisu škoda.Když nastaruji poprvé auto a potřebuji vycouvat a zařadím zpátečku tak se mi na rádiu objeví na rádiu(originál swing)symbol autíčka a káry.Což nevím jestli je v pořádku když vzadu v nárazníku mám čidla a káru nemám zapojenou.Čidla na couvání se zapnou až teprve když šlápnu na brzdu pak se změní i symbol na rádiu autíčka se vzdáleností a rádio se i samo stlumí.Jestli má někdo zkušenosti budu rád za radu diķ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Koule je v tomto manévru přimontována? To by mohla být nápověda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty88 Vloženo 6. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Ne vyndaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Tak ať ti to opraví kdo to zapojil. Btw. to že je něco zapojeno / nezapojeno se nerozpoznává podle nasazeného bajonetu, ale až podle toho jestli je něco z zásuvce, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 9. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 Může to řvát, že je tam překážka (jako ta koule). Tak to bylo u FII FL, kde byly komfortky, senzory,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Dnes jsem si udělal zkoušku, na rozpoznání zapojeného vleku pro senzory. Mám originál z výroby po FL. Při zasunutí redukce 13/7 do zásuvky, se jen sepne pomocný kontakt v zásuvce a ten jenom odpojí zadní mlhovku. Senzory fungovaly normálně. K odpojení senzorů dojde až po připojení zátěže (žárovky ve vleku). To vyhodnotí ŘJ tažného. Nasazení koule neovlivňuje nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.