naschd Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Ahojte , Chcem sa spytat ci niekto nahoodu neriesil ci je mozne vymenit , alebo aspon dat dole - a ako , opierku ruky na dverach , textilnu ... v zadu mam plastovu :D (verzia ambition) elektricke okna v predu svihadla vzadu . Po 4 rokoch kedze ruku mam pocas jazdy opretu na opierke dveri a drzim volant je celkom "vybyvana" proste zacina sediviet ... a nepaci sa mi to ze to vypada proste otrasne na inak v celku zachovalom aute (nieje to cukrik :D :) ) len toto je tam take jak past na oko. Ta latka je proste uz vydrata po cca 110tkm tak som rozmyslal ako to fixnut ak sa to neda kupit a vymenit. Eventuelne by som tam dal normalnu kozu asi aj kedze to ma kozenny paket nebolo a by to nejake gycove ... Vdaka ak dakto mate skusenosti ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Neda sa vymenit, iba cely tapacir. Je to vo vnutri zvarany plast, musel by si roztavit, vybrat, prerobit, zatavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Bud sundat tapec, odtavit operku a nechat precalounit nebo by stacilo mozna jen ty operky vytepovat..Taky jsem ji tepoval a vypada zase jako nova ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 (editace) Ja som si na tú opierku objednal z Číny ďalšiu opierku, najma kôli tomu že tá pôvodná je omnoho nižšie ako na F1, a hrozne ma bolela ruka keď som mal na nej dlhšie lakeť, na F1 bola o cca 10cm vyššie a bolo to oveľa pohodlnejšie. Mám ju už asi mesiac, a bolesť ruky je preč, lakeť mám položený vyššie a aj omnoho pohodlnejšie sa drží volant ľavou rukou.... Editováno: 3. Září 2020, autor: juraj79m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 Nějaká fotka nebo odkaz by nebyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 Fotku z môjho auta dám neskôr. Ja mám túto, nevyzerá to moc esteticky, ale účel spĺňa, a mám aj ďalší úložný priestor. https://a.aliexpress.com/_msTihhN Sú tam ale aj iné tipy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 @juraj79m zajímavé řešení, sice esteticky to nevypadá nejlépe, ale určitě to splňuje to, co má, tedy mít loket výše..nezapomeň prosím na to foto, jak to vypadá v té naší F3 dík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 5. Září 2020 Sdílet Vloženo 5. Září 2020 Tu sú fotky, aj mne to vyzerá divne, ale šoféruje sa mi teraz oveľa pohodlnejšie... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Září 2020 Sdílet Vloženo 6. Září 2020 Vypadá to fakt, s promminutím, otřesně. Ale tady nejde o vzhled ale o funkci, a pokud ti to plní, to co jsi od toho chtěl, potom palec nahoru. Mě spíš na té originální opěrce vadí, že optoti té v FI je docela tvrdá :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 6. Září 2020 Sdílet Vloženo 6. Září 2020 (editace) No já měl v FI v Comfortu (sic!) tu opěrku plastovou, ale měkký byl ten plast u okna aspoň, kde jsem většinou míval ruku. Ta přidaná opěrka je děs, to vypadá jak z nějakého amerického křápu :D Editováno: 6. Září 2020, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 6. Září 2020 Sdílet Vloženo 6. Září 2020 před 6 hodinami, Martab napsal: Vypadá to fakt, s promminutím, otřesně. Ale tady nejde o vzhled ale o funkci, a pokud ti to plní, to co jsi od toho chtěl, potom palec nahoru. Mě spíš na té originální opěrce vadí, že optoti té v FI je docela tvrdá :/ Mne vadilo že je o dosť nižšie ako v F1, a hrozne ma bolelo rameno ked som mal na nej dlhšie lakeť. Teraz je bolesť preč. Niekomu to možno nevadí, ma inu dlžku a tvar ruky. Radšej nech to vyzera otrasne, ale žiadna bolesť, ako naopak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 @Lancelot Já mám Classic, ale mám koupené madlo s kůže, takže proto ten zásadní rozdíl :D @juraj79m Upřímně, já bych si to do auta nědal. Ale když to splňuje co jsi od toho očekával, tak ano, ono né všechno co je praktické, musí vypadat dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.