Publikováno Srpen 23, 20205 r Mám Fabii rv 2008, 1,4 16 V 63 kv, najeto asi tak 98000 km a za vyšších teplot (nad 25°C a při delší jízdě) se mi rozsvěcuje kontrolka serva. Na co se mám připravit a zaměřit? Ze zdejších dotazů jsem pochopil že problém bude asi v kabeláži, ale nejsem si jistý. Eletrikář s diagnostikou zatím nemá čas. Předem se omlouvám pokud jsem porušil nějaké pravidla, ale takovou závadu jsem tu ještě nenašel.
Srpen 23, 20205 r Najprv si skontroluj poistku 50A na baterke.Mal som pripad ze bola ciastocne zlomena a tiez za studena servi isli a za tepla nie
Srpen 23, 20205 r Autor Mě se rozsvěcuje za tepla (horka) Za studena se rozsvítí po zapnutí klíčku a po nastartování normálně zhasne. Ted jak byli horka tak na slunci se po nastartování rychle rozsvítila a svítila. Pojistku jsem zkontroloval a vypadá dobře, je trochu zamaštěná (chybí na ní kryt), tak jsem jí otřel a prostříkal kontaktolem.
Srpen 23, 20205 r koukni kolik máš kapaliny popřípadě dolejt někomu i blblo víčko na nádobce kde je snímač kapaliny .
Srpen 23, 20205 r Autor před 30 minutami, standa 2 napsal: koukni kolik máš kapaliny popřípadě dolejt někomu i blblo víčko na nádobce kde je snímač kapaliny . Kapalinu mam dolitou, víčko je bez snímače
Srpen 23, 20205 r Mě to dělala ta silná pojistka. Taky se zdála se OK, ale elektrikář měřil a po ohřátí nebo když auto stálo na slunku se změnil její odpor a blblo to. Zkus dát novou není tak drahá.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.