bpzves Vloženo 23. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2020 Mám Fabii rv 2008, 1,4 16 V 63 kv, najeto asi tak 98000 km a za vyšších teplot (nad 25°C a při delší jízdě) se mi rozsvěcuje kontrolka serva. Na co se mám připravit a zaměřit? Ze zdejších dotazů jsem pochopil že problém bude asi v kabeláži, ale nejsem si jistý. Eletrikář s diagnostikou zatím nemá čas. Předem se omlouvám pokud jsem porušil nějaké pravidla, ale takovou závadu jsem tu ještě nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 23. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2020 Najprv si skontroluj poistku 50A na baterke.Mal som pripad ze bola ciastocne zlomena a tiez za studena servi isli a za tepla nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bpzves Vloženo 23. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2020 Mě se rozsvěcuje za tepla (horka) Za studena se rozsvítí po zapnutí klíčku a po nastartování normálně zhasne. Ted jak byli horka tak na slunci se po nastartování rychle rozsvítila a svítila. Pojistku jsem zkontroloval a vypadá dobře, je trochu zamaštěná (chybí na ní kryt), tak jsem jí otřel a prostříkal kontaktolem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 23. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2020 koukni kolik máš kapaliny popřípadě dolejt někomu i blblo víčko na nádobce kde je snímač kapaliny . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bpzves Vloženo 23. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2020 před 30 minutami, standa 2 napsal: koukni kolik máš kapaliny popřípadě dolejt někomu i blblo víčko na nádobce kde je snímač kapaliny . Kapalinu mam dolitou, víčko je bez snímače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2020 Mě to dělala ta silná pojistka. Taky se zdála se OK, ale elektrikář měřil a po ohřátí nebo když auto stálo na slunku se změnil její odpor a blblo to. Zkus dát novou není tak drahá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.