Emil-Z Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 Už lze objednat 4x4? Jel někdo z Vás už v novém Scoutu? Zajímá mě ten nejsilnější diesel ve spojení s 4x4! Jak jede, kolik žere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 Ještě to není ani v prodeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Scout se prodává, ale mimo ŠKODA Auto ho nikdo zatím nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 Jednoho Scouta jsme už potkal na normálních značkách, takže to asi nějak jde, jak píše @Habi001, nicméně vypadá dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 Jednoho mám objednaného, měl by být do konce roku. Dnes jsem se dozvěděl od prodejce, že v listopadu dodají svého prvního. Zatím asi žádná masovka :-) Dnes jsem taky viděl poprvé reklamu na něj na internetu. Jakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 Scout a RS nikdy nebyli žádné masovky. O to je pak hezčí je mít, nemá je každý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.