Vyry Vloženo 17. Září 2020 Sdílet Vloženo 17. Září 2020 Ahoj, Nedaří se mi dohledat informaci nebo aspoň obrázek. Zjistil jsem, že olejová měrka, která je plastová, nemá rovné vedení, ale nějak zahnuté. Když měrku tlačím do motoru, tak nejde volně. Někde ji evidentně tlačím do zatáčky a drhne o stěnu. Dost mě to překvapilo, je to v pořádku? Dneska jsme vkládal novou, takže měrkou to není. Nikdy dřív jsem se s tím nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VD1 Vloženo 18. Duben 2023 Sdílet Vloženo 18. Duben 2023 Ahoj, přišels na to čím to je, prosím tě? Mám stejný motor, stejný problém. Marně jsem hledal, nic nedohledal. Díky. VD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDI72 Vloženo 14. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2023 Zdarec, mám taky tento motor, měrka to to samé. Je to "vlastnost" vedení měrky. Skutečně jde do zatáčky. Vzhledem k tomu, že jsem to viděl na dalších dvouch DDY, tak bych to vůbec neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.