Pavol S. Vloženo 20. Září 2020 Sdílet Vloženo 20. Září 2020 Ahojte. Občas cítim z vetrákov zápach spáleného plastu (ako keby niekto pálil plast). Bolo ho cítiť či som auto vykuroval (cez zimu) alebo zapol klímu (v lete). Cítiť ho len v interiéri a nie vždy. Prídavné kúrenie podľa všetkého v aute nie je, nemám na to patričné tlačítko na ovládacom paneli. Jazdím 99% dlhé trasy. Auto: Škoda octavia III, r. v. 9/2013, diesel 110 kW. Za rady ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 (editace) nevim jak u O III, ale bylo zvykem, ze pridavny topny element se automaticky zapinal od urcite venkovni teploty a pozadavkem na maximalni teplotu Editováno: 21. Září 2020, autor: JiVi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Ta el. spirála se dá vypnout, když si dáš menu u climatronicu a pak v rádiu. teda tak je to u mě MR2016. Ale to by bylo jen u topení, u klimy těžko. Není to náhodou cítit, když běží regenerace? Venku to cítit není? Pomůže přepnout na vnitřní okruh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavol S. Vloženo 21. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Tú regeneráciu budem musieť odsledovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Regeneraci jasne poznam, nedavno jsem dokonce sedel v aute na miste kdyz bezela, rozhodne jsem nikdy v kabine necitil smrad, natoz spaleny plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.