cemar Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Při ostřikování s ucpanou zadní tryskou jsem pozoroval masivní únik kapaliny, která vytékala pod záslepkou v přední dolní části levého prahu a vytvořila pod autem louži. Jedná se o nějaký přetlakový ventil anebo o prasklou hadičku? Jak lze případně tuto hadicku vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Mel jsem tutez vadu, jednalo se o prasklou hadicku, resil jsem vymenou v autoservisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cemar Vloženo 21. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2020 před 38 minutami, Šutrák napsal: Mel jsem tutez vadu, jednalo se o prasklou hadicku, resil jsem vymenou v autoservisu. Jaká je náročnost takové opravy v servisu (časová a finanční)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 Rovněž nám praskla hadička a teklo nám to všechno do kufru. Naštěstí opraveno v rámci záruky během jednoho dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.