Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, uvažuji o koupi Karoqu s motorem 1.5 TSI a pořád váhám, jestli objednat volbu jízdních režimů (eco, normal, sport). Adaptivní podvozek mít nebudu. Je v těch režimech opravdu nějaký zásadní rozdíl nebo to nemá moc smysl? Díky předem za názory.

Za mne - samo o sobe to velkej smysl nema, navic po kazdym nastartovani tam mas zpatky Normal

Podle mě to za ty peníze rozhodně smysl má, a to z důvodu změny odezvy řízení. Na Normal je pro mě moc lehký chod volantu, ten si nastavuju vždycky na Sport.

Už jen kvůli tomuto. V kombinaci s DCC je to samozřejmě úplně jiná liga.

Pokud máš DSG, tak 100% vem i volbu režimů, dá se tím vypnout plachtění atd. U manuálu je to na zvážení, ale stojí to myslím 2tis....

Za ty prachy ... ber to. Já to nemít, jezdíc permanentně v módu induviduál, letěl klokan už dávno ze skály, s tím se dá alespoň jezdit s minimalizací pohopsávání. Ale třeba nejnovější a nejmodernější embéčka s tímhle motorem už jezdí normálně ...

Tak jak jiz bylo zmineno - za ty prachy to ber. Neni to sice buhvico nezbytneho, ale obcas to vyuziji.

• 3 týdny později...

ja som si nastavil individual-vecsina sport a uz to nechytam ale ano. ked to nie je tak urcite moznosti volby clovek nema

• 4 týdny později...
  • Autor

Díky všem.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.