folbig Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Zdravím, uvažuji o koupi Karoqu s motorem 1.5 TSI a pořád váhám, jestli objednat volbu jízdních režimů (eco, normal, sport). Adaptivní podvozek mít nebudu. Je v těch režimech opravdu nějaký zásadní rozdíl nebo to nemá moc smysl? Díky předem za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REALista Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Za mne - samo o sobe to velkej smysl nema, navic po kazdym nastartovani tam mas zpatky Normal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Podle mě to za ty peníze rozhodně smysl má, a to z důvodu změny odezvy řízení. Na Normal je pro mě moc lehký chod volantu, ten si nastavuju vždycky na Sport. Už jen kvůli tomuto. V kombinaci s DCC je to samozřejmě úplně jiná liga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Pokud máš DSG, tak 100% vem i volbu režimů, dá se tím vypnout plachtění atd. U manuálu je to na zvážení, ale stojí to myslím 2tis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Za ty prachy ... ber to. Já to nemít, jezdíc permanentně v módu induviduál, letěl klokan už dávno ze skály, s tím se dá alespoň jezdit s minimalizací pohopsávání. Ale třeba nejnovější a nejmodernější embéčka s tímhle motorem už jezdí normálně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 24. Září 2020 Sdílet Vloženo 24. Září 2020 Tak jak jiz bylo zmineno - za ty prachy to ber. Neni to sice buhvico nezbytneho, ale obcas to vyuziji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 15. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2020 ja som si nastavil individual-vecsina sport a uz to nechytam ale ano. ked to nie je tak urcite moznosti volby clovek nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folbig Vloženo 13. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 Díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.