Přejít na obsah

Parkovací kamera

lipisak

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Dnes jsem se dostal k tomu, abych se mrknul na kameru. Rozebral jsem tlumení pátych dvěří a vytáhl kameru. Bylo hned jasné co se stalo. Čočka se odlepila od těla kamery. Takže už je jasné proč mám rozostřeny obraz. Jdu se tedy objednat do servisu na výměnu a kalibraci. 

P.S. a ne, nezpůsobil jsem si to sám. Kamera šla z madla vyjmout úplně volně 🙂

IMG_4222.JPEG

IMG_4229.JPEG

IMG_4221.JPEG

2025-03-02_12h23_29.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak za výměnu kamery si autorizák řekl 15500 Kč. Z toho za výměnu a kalibraci chtěji 3000.

Na netu je nová OEM kamera za 3500, tak jsem se s nimi domluvil, že si novou kameru koupím a namontuju sám a poté k nim zajedu na kalibraci.

Jen bych se rád zeptal. Kamera, co mám v autě má kod 5WA980556A. Petka ukazuje nejnovější je 5WA980556D. Jsem schopný sehnat obě. Platí opravdu pravidlo, že to koncové písmeno je jen znak aktualizace ("vylepšení"), a jinak jsou naprosto kompatibilní a ta s příznakem "D" bude fungovat stejně, ne-li lépe?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...