lukas_repsol Vloženo 19. Září 2020 Sdílet Vloženo 19. Září 2020 Ahoj, mám S3 2016 s tunerem a u Brna už nic neladím... Nepřišel jste někdo na nějaké řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 19. Září 2020 Sdílet Vloženo 19. Září 2020 Skoncila podpora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 19. Září 2020 Sdílet Vloženo 19. Září 2020 Asi spis myslel jak to vyresit aby mu to zase fungovalo :) zatim zadnej origo t2 neni co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 19. Září 2020 Sdílet Vloženo 19. Září 2020 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_repsol Vloženo 20. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2020 před 16 hodinami, Patrik1971 napsal: Skoncila podpora. To samozřejmě vím... Jde mi o to, jak to rozchodit, co koupit, co upravit.. Jestli někdo něco nevymyslel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 20. Září 2020 Sdílet Vloženo 20. Září 2020 Tuner ne, jediné co funguje je IPTV a mirrorlink. Ale žere to dost data :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skaldajarda Vloženo 30. Září 2020 Sdílet Vloženo 30. Září 2020 Dobrý den, tento týden mi přestala makat televize v superbu 3, je to určitě vypnutím DVBT a přechodem na DVBT2. Nevíte někdo jak tento problém vyřešit? Děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 30. Září 2020 Sdílet Vloženo 30. Září 2020 Logicky mne napadá výměnou za dvbt2 tuner , je-li v nabídce Škoda Auto . před 22 minutami, skaldajarda napsal: Dobrý den, tento týden mi přestala makat televize v superbu 3, je to určitě vypnutím DVBT a přechodem na DVBT2. Nevíte někdo jak tento problém vyřešit? Děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 30. Září 2020 Sdílet Vloženo 30. Září 2020 neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy1007 Vloženo 1. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2021 Není tu náhodou už po té době nějaké řešení? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radar Vloženo 7. Květen 2022 Sdílet Vloženo 7. Květen 2022 Funkční náhrada za originální tuner 8V0919191G je 4N0919191D s podporou kodeku H.265 (HEVC). Odzkoušeno na S3 s MIB2.0 i MIB2.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 7. Květen 2022 Sdílet Vloženo 7. Květen 2022 před 48 minutami, radar napsal: Funkční náhrada za originální tuner 8V0919191G je 4N0919191D s podporou kodeku H.265 (HEVC). Odzkoušeno na S3 s MIB2.0 i MIB2.5 a to je kus za kus ? nebo se něco musí upravovat ? j Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radar Vloženo 7. Květen 2022 Sdílet Vloženo 7. Květen 2022 Je to kus za kus. Nakódovat a odstranit ochranu dílu přes online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 7. Květen 2022 Sdílet Vloženo 7. Květen 2022 (editace) Moc mi to nepřijde logické v dnešní době kupovat TV TUNER…. 1.Kvůli ceně 2.aplikace (android auto) zrcadlit telefon.. Editováno: 7. Květen 2022, autor: Leonekkk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 (editace) @Leonekkk dost lidi ma Iphone 😰 @radar pokud vuz TV tuner nemel (nevidel jsem ze by sem objednat), je to resitelne jenom zapojenim? Nebo to potrebuje vic veci (anteny...)? No a posledni vec, pises ze do MIB3 to odzkousene nemas. Melo by to byt jine? diky Editováno: 8. Květen 2022, autor: Deliberator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 @Deliberator Ano, také mam Iphone… stejnak TV je na velké …. Určitě to nebude jen o jednotce(kabeláž,kodování..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 Tak pokud kolega ze jenom vymenit ( pokud v aute je original ) tak to je to co chci me ta televize bavila takze za me parada konecne mu zase pude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 @Leonekkk mam TV v asi 4ech vozech, zbytek jsou uz youngtimeri nebo veterani, ale kdyz to tam jde mit, nevidim duvod proc ne... s kodovanim pocitam, a antenu to mozna muze mit i nejakou neorigo. Toz povenuju se tomu, pockam co @roubic dobastli ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 @Deliberator tak defakto já nemusim nic bastlit já mám v autě origo tuner takže pro mě jenom kus za kus a ochrana dílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 @roubic na bazaru jsem jí viděl do 20 tisíc jednotku kterou potřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 Tak jestli kupovat jednotku za 20.000,- + anténu a další příslušenství, tak počítám tak 25.000,-. Nebude lepší pro jablíčkáře zkusit tohle + nějakou apku na IPTV (O2TV. Skylink, apod....) ? https://jablickar.cz/jak-prehravat-videa-pres-carplay/ + návod na CarBridge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 @Leonekkk ja allegru 7500 kc ale ted resim osvetleni panorami takze na jednotku se dostane rada ale ne hnedka :/ @hardhouse.trip ano to se da ale mu bejt root systemu a to ma malo kdo takze tohle vyuzije malo lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 V návodu na Youtube by to mělo být bez jailbreaku... Navíc s tunerem to nepůjde za jízdy, a tady jo... Je to třeba vyzkoušet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 @hardhouse.trip udela se unlock obrazu za jizdy a normalne to maka jinak co se toho tyce zkousel jsem to zvedavosti a nejde to odkazuje to na placene aplikace a tim skonci cela sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 @hardhouse.trip to uz mi prijde jako teda hodne silny lamani prez koleno.... ja radeji origo reseni, kor kdyz existuje. @roubic co je osvetleni panoramy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.