MaraHlouch Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 Zdravím všechny, chci si koupit škodu Kodiaq dovoz Francie 2.0 tdi 110kw a má najeto 190 tis. km.a stojí půl mega, tak se chci zeptat jestli můžu jít do toho, jestli není velký nájezd. Děkuji Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 já bych do toho nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraHlouch Vloženo 12. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 před 11 minutami, Martin Rušaj napsal: já bych do toho nešel. Proč myslíš, kvůli čemu, jestli se můžu zeptat, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 no záleží na tom, jestli je to ověřených 190. půl mega není zrovna málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraHlouch Vloženo 12. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 před 16 minutami, Martin Rušaj napsal: no záleží na tom, jestli je to ověřených 190. půl mega není zrovna málo. Jo to má najeto doopravdy těch 190 před 15 minutami, Martin Rušaj napsal: no záleží na tom, jestli je to ověřených 190. půl mega není zrovna málo. před 46 minutami, Martin Rušaj napsal: já bych do toho nešel. Proč myslíš, kvůli čemu, jestli se můžu zeptat, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 U nás zahájení dodávek zákazníkům v únoru 2017, tzn. stáří s ohledem na prodej ve Francii reálně max 3,5 roku. To je zhruba 55 tis. km ročně. Mohlo to jezdit jako v rámci kurýrní firmy, jako taxík a nebo s tím nějaký nešťastník třeba kroutil do práce každý den 100 km tam a 100 km zpět. Podle mě je to s daným nájezdem ve srovnání s novým za půl milionu hodně drahé. Jestli to nechceš dojezdit, tak už se toho při dalším prodeji za velké peníze nezbavíš. Ale třeba to má přesně požadovanou výbavu, těžko z těchto informací posuzovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraHlouch Vloženo 12. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 před 12 minutami, bojler napsal: U nás zahájení dodávek zákazníkům v únoru 2017, tzn. stáří s ohledem na prodej ve Francii reálně max 3,5 roku. To je zhruba 55 tis. km ročně. Mohlo to jezdit jako v rámci kurýrní firmy, jako taxík a nebo s tím nějaký nešťastník třeba kroutil do práce každý den 100 km tam a 100 km zpět. Podle mě je to s daným nájezdem ve srovnání s novým za půl milionu hodně drahé. Jestli to nechceš dojezdit, tak už se toho při dalším prodeji za velké peníze nezbavíš. Ale třeba to má přesně požadovanou výbavu, těžko z těchto informací posuzovat. před 12 minutami, bojler napsal: U nás zahájení dodávek zákazníkům v únoru 2017, tzn. stáří s ohledem na prodej ve Francii reálně max 3,5 roku. To je zhruba 55 tis. km ročně. Mohlo to jezdit jako v rámci kurýrní firmy, jako taxík a nebo s tím nějaký nešťastník třeba kroutil do práce každý den 100 km tam a 100 km zpět. Podle mě je to s daným nájezdem ve srovnání s novým za půl milionu hodně drahé. Jestli to nechceš dojezdit, tak už se toho při dalším prodeji za velké peníze nezbavíš. Ale třeba to má přesně požadovanou výbavu, těžko z těchto informací posuzovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraHlouch Vloženo 12. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 Tak výbava je velká na to si nemůžu stěžovat, ale mě zajímá jestli to mám koupit nebo ne víš?? Jinak auto vypadá moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraHlouch Vloženo 12. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 Jestli to nebude nějak hodně poruchove, tak jsem to myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 Ojetina je vždycky loterie. To ti nikdo spolehlivě neřekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 Bez vlastního mechanika, jámy a diagnostiky ani ránu. Nevím, jestli platí, že km se dají určit dle doby běhu serva (které může být měněné, pak bych čekal info o datu výroby nebo tak), ale metody jsou. Nakonec reálné km jsou někde hluboko uloženy (ne stav tachometru na palubce...) No a pak ten technivký stav... hluk, podvozek, korekce vstřikovačů,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraHlouch Vloženo 13. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 Aha, děkuji moc za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 Na toho Koďu se 190tkm a jeste ze zahranici bych se vykaslal. Radeji najdi neco podobneho: KODIAQ Style 730tkc 2,0 TDI 110 kW 7-stup. automat. 4x4 https://stock-cars.skoda-auto.com/260/cs-CZ/?vin=TMBLJ9NS3H8006459 ma jen 50tkm Je sice drazsi ale pokud si vezmes na to pujcku (o to vetší). tak se ti to vrati. Zvlaste pri typickem najezdu pro Kodiaka 15tkm/rok Pokud jeste sezenes v 5 lete zaruce neni co resit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.