pabloescobar Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Ahoj, mam dotaz, zda lze nejakym zpusobem zapnout zadni kameru za jizdy a sledovat tak prostor za autem? Jel jsem ted nedavno s privesnym vozikem a docela nutne jsem potreboval za jizdy sledovat naklad. Coz samozrrjme neslo. Resp. pouze do rychlosti 15 km/h, ale ne u vyssi. Pritom ucelu by to poslouzilo skvele, kdyby to slo. Diky za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Nejde to ta kamera je ovladaní funkcí parkovacích senzoru a ty se vypnou tim se vypne kamera musel by si napojit jinou kameru na av vstup do TV pokud máš nebo přes nějakej modul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Co zkusit Caristu? Momentálně mám kameru do 30 km/h, jen si nepamatuji limit, do kolika se dá jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.