Marthen Vloženo 10. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2020 Zdravim, vlastnim Superb III rv 2019 L&K. Chci se zeptat: - jde nastavit ambientni osvetleni i v prostoru u nohou nebo je zde jen moznost "bileho" svetla. U starsich Superbu jsem to videl smbietne osvetlene - nesviti mi ambient na dverich u ridice, lze to "jednoduse" zprovoznit nebo opravit? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 10. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2020 Osvetleni nohou je vzdy jen bile. Je tam klasicka lampicka (zarovkova nebo LED). Co se tyce ambient light ve dverich ridice, neni jen rozpojena kabelaz nebo povytazeny konektor napr. po nejake oprave ve dverich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marthen Vloženo 10. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2020 Diky za odpoved... Mam auto 2.den, mam ho jako firemni, porizene po 20ti tis. Km jako managerske primo ze Skodovky, tak nevim jestli se ve dverich nekdo nehrabal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 11. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2020 Marthen: mrkni do návodu, třeba to máš jenom stažené na minimum, takže to nesvítí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 12. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2020 Kdyz tak mam modul led ... samostatne se neda koupit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fialamala Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 Ahoj,jak si prosítě pořídíl s těmi dveřmi?V mém superbu nesvítí celá pravá strana a půlka linky v palubovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Skoda ze to nesviti vice jasne, mam to na plno a efektni je to az v pozdnim seru :( prez den prakticky bez efektu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ridilj Vloženo 6. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2023 V 10. 11. 2020 na 21:21, Marthen napsal: Zdravim, vlastnim Superb III rv 2019 L&K. Chci se zeptat: - jde nastavit ambientni osvetleni i v prostoru u nohou nebo je zde jen moznost "bileho" svetla. U starsich Superbu jsem to videl smbietne osvetlene - nesviti mi ambient na dverich u ridice, lze to "jednoduse" zprovoznit nebo opravit? dekuji Zdravim, podarilo sa to niekomu opat nahodit alebo opravit? Mne prestal svietit z noho nic pasik na palubovke od kokpitu k dveram spolujazca. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 7. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2023 jo neni to slozite... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 7. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2023 A kde to delaji a kolik to vyjde? Tohle se muze hodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 7. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2023 Sundas listu a tam mas modul na osvit... Bud je radic KO a musis koupit new nebo old jakoukoliv stejnou listu (myslim pozici) nebo bude KO led a tu prepajis... mam nejake listy navic doma, kdyz tak se ozvete... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.