Publikováno Listopad 10, 20204 r Zdravim, vlastnim Superb III rv 2019 L&K. Chci se zeptat: - jde nastavit ambientni osvetleni i v prostoru u nohou nebo je zde jen moznost "bileho" svetla. U starsich Superbu jsem to videl smbietne osvetlene - nesviti mi ambient na dverich u ridice, lze to "jednoduse" zprovoznit nebo opravit? dekuji
Listopad 10, 20204 r Osvetleni nohou je vzdy jen bile. Je tam klasicka lampicka (zarovkova nebo LED). Co se tyce ambient light ve dverich ridice, neni jen rozpojena kabelaz nebo povytazeny konektor napr. po nejake oprave ve dverich?
Listopad 10, 20204 r Autor Diky za odpoved... Mam auto 2.den, mam ho jako firemni, porizene po 20ti tis. Km jako managerske primo ze Skodovky, tak nevim jestli se ve dverich nekdo nehrabal
Listopad 11, 20204 r Marthen: mrkni do návodu, třeba to máš jenom stažené na minimum, takže to nesvítí...
Únor 5, 20223 r Ahoj,jak si prosítě pořídíl s těmi dveřmi?V mém superbu nesvítí celá pravá strana a půlka linky v palubovce.
Březen 2, 20223 r Skoda ze to nesviti vice jasne, mam to na plno a efektni je to az v pozdnim seru :( prez den prakticky bez efektu.
Říjen 6, 20231 r V 10. 11. 2020 na 21:21, Marthen napsal: Zdravim, vlastnim Superb III rv 2019 L&K. Chci se zeptat: - jde nastavit ambientni osvetleni i v prostoru u nohou nebo je zde jen moznost "bileho" svetla. U starsich Superbu jsem to videl smbietne osvetlene - nesviti mi ambient na dverich u ridice, lze to "jednoduse" zprovoznit nebo opravit? dekuji Zdravim, podarilo sa to niekomu opat nahodit alebo opravit? Mne prestal svietit z noho nic pasik na palubovke od kokpitu k dveram spolujazca. Dakujem.
Říjen 7, 20231 r Sundas listu a tam mas modul na osvit... Bud je radic KO a musis koupit new nebo old jakoukoliv stejnou listu (myslim pozici) nebo bude KO led a tu prepajis... mam nejake listy navic doma, kdyz tak se ozvete...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.