otminek Vloženo 13. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 Ahojte, nemáte někdo schéma na spínač světel na r.v. 2016 1.6tdi 81kW Style? Dávám spínač s funkcí Auto a nevím kam mám zapojit drát do BCM. Předem dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 T73a/29 Schemy su na fore v sekcii Ostatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otminek Vloženo 13. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 před 20 minutami, wirer napsal: T73a/29 Schemy su na fore v sekcii Ostatne Ahoj, tak to je super, že jsi mě navedl, už to mám stažené. Na netu jsem nebyl schopen to najít. Podle toho schematu bych spíš ale řekl, že je to na T73c/16, co myslíš? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 Pardon, je to C. A konektor je na F3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maisner29 Vloženo 5. Června Sdílet Vloženo 5. Června Zdravim viete prosim niekto pridat aj vysvetlivky k tejto scheme zapojenia prepinaca svetiel na Oktaviu 3 pred FL? Wirer prosim. Je to useknute. A neni mozne zial zistit ktory kabel co robi. Mne nefunguje zadna prava hmlovka. Lava ide. Ziarovka ani patica to neni. Bud kabelaz alebo moj tip osobny je prepinac svetiel. Poistky su v poriadku. Dakujem za ochotu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Června Sdílet Vloženo 5. Června vpravo vzadu hmlovka nie je. schemy su sucastou dielenskej prirucky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maisner29 Vloženo 5. Června Sdílet Vloženo 5. Června (editace) Dakujem wirer velmi moc. Uz som si to stiahol. Ale ked zapnem hmlove svetla vzadu tak mi svieti len na lavo naspodu a napravo nie. Skusal som prehodit svetlo cele za to lave a ziarovka vnutri svieti, cize svetlo je v poriadku...a tak to moze byt jedine problem niekde na trase kabelaze od zadu karoserie az po poistkovu skrinku pod volantom kde su obe 35 a 36 poistky 10 A v poriadku. Takze ak sa mam vsadit tak na 90% to tipujem na ten prepinac svetiel. Jeden som uz takto menil v passate pred par rokmi a robilo mi to nieco podobne vtedy😃. No ak to tym nebude tak to bude este len problem dohladat preco ostatne brzdove svetlo ci led osvetlenie svieti vzadu a len ta jedna blba ziarovka nie😮💨. Editováno: 5. Června, autor: maisner29 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo 5. Června Sdílet Vloženo 5. Června Tady to vypínačem není. Ten dává jen pokyn jednotce aby zapnul mlhovky. Pak jednotka podle nakódování zapne jednu nebo obě. Je-li k té pravé vůbec natažený drát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 5. Června Sdílet Vloženo 5. Června Nikdy štandardne nesvieti práva zadná hmlovka od výroby v prípade LHD premávky. Máš to OK a hľadáš chybu, kde nieje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maisner29 Vloženo 5. Června Sdílet Vloženo 5. Června DoubleG dik na to by som veru neprisiel...ty brdo to som teda nevedel ze vzdy svieti len jedna hmlovka nalavo a ta prava ziarovka nie. Zeby to tak v Skodovke naschval vymysleli? Ma to tiez tak niekto z Vas??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Června Sdílet Vloženo 6. Června A co som pisal vo svojom prispevku? Ze zadna hmlovka vpravo nie je... Ak mas fakt predfl, mozes skusit natiahnut z lavej strany a pripojit k pravemu svetlu. Ja som tak robil na F3 kedysi a mal som obe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Června Sdílet Vloženo 6. Června Jestli ma pred FL, tak to staci zapnout v diagnostice. Minimalne mne to stacilo. Mam MR 2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Června Sdílet Vloženo 6. Června V 6. 6. 2024 na 0:00, maisner29 napsal: DoubleG dik na to by som veru neprisiel...ty brdo to som teda nevedel ze vzdy svieti len jedna hmlovka nalavo a ta prava ziarovka nie. Zeby to tak v Skodovke naschval vymysleli? Ma to tiez tak niekto z Vas??? Nevím, co řešíš - zadní mlhovku pouze vlevo mají škodovky standardně už desítky let. Stejně tak, jako valná většina vozidel v Evropě. Vpravo je někdy osazena žárovka a někdy i natažené dráty. Pak to stačí nastavit diagnostikou. Mám to také tak sprovozněno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maisner29 Vloženo 6. Června Sdílet Vloženo 6. Června Tak dakujem moc pekne vsetkym naozaj som to nevedel a nemal ani ako vediet😄. Nemal som skodovku predtym🤪. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.