Dominik Fidransky Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 Zdravím, mám menší dotaz. Sem po výměně rozvodu. 1.2 66kw. Po výměně se mi zda ze auto v nízkých otáčkách jemně pocukava. Je to třeba kdyz jedu lehce městem na trojku a otáčky mám lehce pod dva tisice. Kdyz mám otáčky více jak 2 tisice tak to jede normálně. Dřív to nedělal vůbec a jelo to porad b klidu. Myslíte ze můžou bejt blbě nastaveny rozvody? Nebo proste to podtacim a tím jak jsou nové rozvody tak to muže bejt trosku jiný v nízkých? Auto žere furt stejně zvuk taky stejný. S otáčky na volnobech stejně jako před výměnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubalundi Vloženo 17. Únor 2023 Sdílet Vloženo 17. Únor 2023 Dobrý den, mám stejný problém, mohu se s odstupem času zeptat, jak jste problém vyřešil? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1kam Vloženo 23. Ledna Sdílet Vloženo 23. Ledna ja mam rovnaky problem, tiez mi servis neprisiel na to, cim to je sposobene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shmaic Vloženo 23. Ledna Sdílet Vloženo 23. Ledna To samé na 1.0 tsi od začátku, názezd 116 000, pořád stejné, neřeším. Měl jsem chuť řešit to cca při 15000 a to jsem si poslechl arogantní sračky na servisce, kde jsem se na to dovolil zeptat, že jezdím na špatné palivo. Kontrolka nesvítí, no tak co se staráte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 27. Ledna Sdílet Vloženo 27. Ledna (editace) Doporučuji zkusit vymazat všechny adaptace z jednotky a ideálně nahrát novější SW jestli je dostupný. Ve 100K už by nebylo marné nechat vyčistit sací ventily a zkontrolovat vstřikovače, vyměnit aspoň gumičky. Editováno: 27. Ledna, autor: informator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.