Přejít na obsah

Dominik Fidransky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Dominik Fidransky

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím, vyřešil se problém co se řešil ohledně cukání auta? Mám momentálně podobný problém.
  2. Zdravím, mám menší dotaz. Sem po výměně rozvodu. 1.2 66kw. Po výměně se mi zda ze auto v nízkých otáčkách jemně pocukava. Je to třeba kdyz jedu lehce městem na trojku a otáčky mám lehce pod dva tisice. Kdyz mám otáčky více jak 2 tisice tak to jede normálně. Dřív to nedělal vůbec a jelo to porad b klidu. Myslíte ze můžou bejt blbě nastaveny rozvody? Nebo proste to podtacim a tím jak jsou nové rozvody tak to muže bejt trosku jiný v nízkých? Auto žere furt stejně zvuk taky stejný. S otáčky na volnobech stejně jako před výměnou.
  3. Počkám až odepise ten pan z MotorPower. Jinak u měření bych chtěl určitě bejt aby to nebyla nějaká levota. Furt přemýšlím u te jedné firmy to dokážou na 82kw ale točivý moment 208Nm což nevím jestli do toho jít jelikož všude čtu ze na tu převodovku je ideál tak 200Nm. Mám nalitano na autě dost a nerad bych to odrovnal. Ale těch 8Nm asi nebude takový problém.
  4. A na kolik kw si nechával dávat? Nenasel sem tam f3, ale pisnu mu e-mail jestli pošle parametry úprav
  5. Zdravím chtěl bych nechat udělat Chip na 66kw. Chtěl bych chip na nějakých 80kw+- a líbí se mi tri firmy AutoChip, Camp Performance a OkChip nemáte někdo s firmou zkušenosti? Popřípadě co by kdo doporučil? Dávat 12tisic za Chip se mi moc nechce.
  6. Tak problém vyřešen. Stačilo to zapojit zamknout auto a do dvou minut se kamera vypne. Banální věc ale tohle mě opravdu nenapadlo. Napojil sem na pozici 28.
  7. Je to těžké na opravu? Nebo kolik by to mohlo stát v servise. V tomhle se vůbec nevyznám takže nevím o co jde. Jinak auto už v zaruce není.
  8. Ano bylo služební a vypadá to ze se v tom někdo hrabal podle toho co to děla. Dveře řidiče sem měl otevřené kdyz sem to pokazdy zkoušel. Jinak vse ostatní vypnute. Už si nevím rady měla to bejt otázka 10minut tohle zapojit.
  9. To sem si myslel taky. Hledal sem na forum skoro všude a každý píše ze jsou pod napětím až po zapnutí zapalování. Sám sem to zkoušel ale já to mám pod napětím porad nechápu proč. Na videu který sem dával k tématu to zapojuji přímo na tu stejnou jako to mas ty na prave straně ale porad je to pod napětím. Jinak bych nepsal ani nezakládal. Ale už si nevím rady každý říká ze to není možný ale dělám všechno podle návodu který sem různě nacetl na forum.
  10. To sem si myslel taky. Hledal sem na forum skoro všude a každý píše ze jsou pod napětím až po zapnutí zapalování. Sám sem to zkoušel ale já to mám pod napětím porad nechápu proč. Na videu který sem dával k tématu to zapojuji přímo na tu stejnou jako to mas ty na prave straně ale porad je to pod napětím. Jinak bych nepsal ani nezakládal. Ale už si nevím rady každý říká ze to není možný ale dělám všechno podle návodu který sem různě nacetl na forum.
  11. Zdravím, mám na vás prosbu. Potebuju napojit kameru niceboy pilot q3 na pojistkou skříň. Koupil sem pojistkove pouzdro s odbočkou a na konci s autozasuvkou. Natahnul sem kabel ukostril a zkusil zapojit na pojistky. Bohužel na každé zapojeni buď na prázdný slot nebo na jinou pojistku je kamera stále pod proudem ačkoliv není zapnuté zapalování. Vyzkoušel sem všechny pojistky a různé způsoby přehazovani pojistek. Bohužel kamera je stále pod proudem. Neví někdo čím by to mohlo byt nebo mi nějak pomoci? Třeba se s tím už někdo setkal. Už mě nebaví pokaždé vyndavat kameru ze zapalovace. Vyzkoušel sem i jinou kameru a porad to stejně. Vyzkoušel sem To napojit jako každý ostatní na zadní sterac popřípadě na klimatizací. A už si nevím vůbec rady co mám dělat. Mám auto f3 2016 výbava Style. Přidávám video, takhle to je na každé pojistce. IMG_4062.MOV
×
×
  • Vytvořit nový...