Kspeedy Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Zdravím, taky jsem dnes provedl upravu je to good, teď ještě sehnat tlačítko OFF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 jj to je známá věc...a je tady na to taky někde založené téma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atletmar Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Ahoj, tak jste mi taky udělali radost. Otázka cca 30 sekund a už funguje. OII 12/2006 výroba. Jinak budu rád za nabídku a nebo doporučení kde sehant tohle tlačítko OFF v Jižních Čechách. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 Tak sem to nevydržel a ulomil sem kurvítko taky, a ejhle, funguje to. Jen by mě zajímal důvod, proč je to blokovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 Pravdepodobne preto, aby malo VW lepšiu klimatizáciu a aby Škoda ušetrila pár centov na nápise OFF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sa-001 Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Prosím vás má to aj OII r.v. 2005, pozerám a neviem to nájsť , tak sa pýtam či je chyba vo mne alebo to tam nie je.Dík a všetko dobré do Nového roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 (editace) Pokud máš climatronic,tak určitě máš.Pokud jen climatic,tak ne. Editováno: 31. Prosinec 2010, autor: jarin57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernikus Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Chlapy, dal som dole tlačidlo, ale žiadne "kurvítko" som nenašiel, viď foto: Myslíte, že model Octavia II 2.0 2004 nemá túto funkciu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Spatna fotka, ale mam pocit ze tam je. Kdyz si tlacitko postavis na plochu tak, aby si pulkruh mel smerem k sobe tak uprostred na tom vetsim plastu bude takovy vybehly obdelnicek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korfiik Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Ahoj je tu někdo kdo to má upilované, mohl bych poprosit o fotku? Návod z 1. stránky neni již funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 (editace) To bile pozadi je tam proto, aby bylo videt kde se to upilovalo. Jinak to totiz neni videt. Editováno: 22. Červen 2013, autor: LiveBomb 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernikus Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 (editace) Hotovo! Zajtra odskúšam :-) EDIT: Funguje to! Díky chlapci! Editováno: 14. Červen 2013, autor: pernikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oldsam Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Dík za návod. Funguje to (MR2008) PS: Taková blbost, ale potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Na MR2006 take funguje. Diky! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Zkusil sem i to tlacitko pod tim upravit, ale to nedela zda se nic. Kdyby nekdo na neco prisel, dejte vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 O spodnim tlacitku uz tu byla rec. Pokud bys mel nezavisle topeni, dalo by se tim zapnout. Jinak to nedela nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 kdo si tlačítko upiloval a již delší dobu tuhle fci používá? za sebe říkám že fci okamžitého vypnutí ventilace použiji úplně minimálně vlastně mně tahle funkce vubec nechybí a vyhovuje original, to jenom VW musí byt stále neco víc než škoda takto ve svých autech ma jako standart... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Jasne, ze to temer nevyuziju. Ale proc to nemit k dispozici. :-) Jinak s tebou souhlasim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 O spodnim tlacitku uz tu byla rec. Pokud bys mel nezavisle topeni, dalo by se tim zapnout. Jinak to nedela nic... Jo jo, to jsem cetl. Ale na panelu z VW je funkce "Dual", tzn. vypina/zapina dvouzonovu klimu, tak sem doufal ze by to mohlo fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Bohuzel, u nas lze DUAL vypnout jedine zhasnutim motoru. (Nebo i vypnutim Climatronicu? To jsem nezkousel, to by taky mohlo jit.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Díky za návod. Služební auto - HOTOVO, ještě na svém. Je to úplně easy. Práce na 48 vteřin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 (editace) vyzkoušeno scout 2007/12 zajímavy pro méně zručného kamaráda jsem točil videjko, tak ho sem dám i pro vás. Editováno: 16. Červen 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korfiik Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 tak už mám taky, hotovo. A předběžně si myslim že to budu používat dost často. Jinak co se týče toho vypnutí dvouzonové klimy, vypnout se to dá i podržením tlačítka ECO nebo AUTO teď nvm zrovna kterým, je to i v manuálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Tak to je super, to jsem nevedel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korfiik Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 (editace) Pro ty co jsou líný hledat je to stránka 109 v manuálu Editováno: 17. Červen 2013, autor: korfiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.