pvlcek Vloženo 22. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2020 Prosím, řešil někdo přidání zásuvky do kufru? Mám tam záslepku. Pro letní provoz když jezdím i s lednicí mám dvě možnosti. Za prvé natáhnout prodlužovák od područky zepředu a nějak ho zafixovat, aby mi ho děti neutrhly. Za druhé koupit zásuvku místo záslepky a připojit na pojistkovku. Otázkou pak je kudy a jak natáhnout plusový kabel. Zem předpokládám půjde připojit k plechu u zásuvky, tedy ukostřit. Druhá otázka je na jakou pojistku. Díky za případnou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 Ty tam nemáš ani jednu zásuvku? Kruci ve Fabce III tam byla! To je co za okleštěnou výbavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 (editace) Určitě aspoň ta přední zásuvkav v Kamiqu je, ale se zadní to bývá horší. . Musíme přidat (rozuměj fabrika) "povinné" asistenty a tak osekáme vše co není podstatné a na čem můžeme ušetřit. Ten plusový kabel by se snad dal natáhnout od té přední zásuvky, ne? A ta je již určitě napojená na pojistku a tak by si to ani nemusel dále řešit. Protáhneš to pod středovým tunelem a pod kobercem až do kufru. Tedy tak bych to asi řešil já, ale nejsem autoelektrikář a používám jen obyč. selský rozum, třeba bude mít někdo lepší a sofistikovanější návrh. Editováno: 24. Listopad 2020, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pvlcek Vloženo 24. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 Jo to zni rozumne, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2020 Radsej osobitna poistka a popod prahove listy. Ked ti vypadne ta vpredu, bude fungovat v kufri a naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 Ahojte, včera počas Corona prestávky som sa pozrel aj do kufra auta, či tam tá zásuvka na 12V je. A je, teda je iba diera zaslepená s umelohmotným štupľom. Zásuvky net. No toto. Zobral som baterku a po otvorení štupľa /špunt/ som vo vnútri priestoru uvidel tuším 3 káble. Teda asi káble na pripojenie zástrčky sú pripravené len tam dať telo zástrčky resp. poistku. Má s týmto niekto skúsenosť? Samozrejme hovorím o Kamiqu. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pvlcek Vloženo 13. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2021 Díky @Adarko, zatím jsem se pod záslepku nedíval. Pokud tam jsou připravené kabely i u mne, tak by bylo vyřešíno. Zásuvka se dá koupit a připojení je to nejmenší. Já zatím žiju v tom, že budu muset kabely tahat a nevím kudy. Je na to zima, tak to nechávám na jaro. Nejsem garážový typ. Auto stojí venku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koala694 Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 Ahoj,taky nemám zásuvku 12V v kufru a první co bylo tak jsem koukal pod to víčko a vede tam svazek kabelů omotaných nějakou hadrovou páskou nebo co to je.Je tam dost málo místa na napíchnutí se na 12 V žílu.Lepší by bylo to protáhnout od stávající zásuvky u loketky jak píše DušanV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 tak neviem ako v Česku , ale u nás tá sranda stála v doplatku 179€ a plus zásuvky pod sedačkami. Tak na to som sa im na to vykašľaľ a doplatil len vpredu 50€ myslím. Neviem ako je to teraz ale auto som kupoval v roku 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 2. Července Sdílet Vloženo 2. Července Dodělali jste si někdo tu zásuvku do kufru? Jak jste tedy postupovali, popřípadě jaká je cena v servise? 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.