Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím, řešil někdo přidání zásuvky do kufru? Mám tam záslepku. Pro letní provoz když jezdím i s lednicí mám dvě možnosti. Za prvé natáhnout prodlužovák od područky zepředu a nějak ho zafixovat, aby mi ho děti neutrhly. Za druhé koupit zásuvku místo záslepky a připojit na pojistkovku. Otázkou pak je kudy a jak natáhnout plusový kabel. Zem předpokládám půjde připojit k plechu u zásuvky, tedy ukostřit. Druhá otázka je na jakou pojistku. Díky za případnou radu.

Ty tam nemáš ani jednu zásuvku? Kruci ve Fabce III tam byla! To je co za okleštěnou výbavu.

Určitě aspoň ta přední zásuvkav v Kamiqu  je, ale  se zadní to bývá horší. . Musíme přidat (rozuměj fabrika) "povinné" asistenty a tak osekáme vše co není podstatné a na čem můžeme ušetřit.

Ten plusový kabel by se snad dal natáhnout od té přední zásuvky, ne?  A ta je již určitě napojená  na pojistku a tak by si to ani nemusel dále řešit. Protáhneš to pod středovým tunelem a pod kobercem až do kufru. Tedy tak bych to asi řešil já, ale nejsem autoelektrikář a používám jen obyč. selský rozum, třeba bude mít někdo lepší  a sofistikovanější návrh. 

Upraveno od DušanV

• Autor

Jo to zni rozumne, diky

• 1 měsíc později...

Radsej osobitna poistka a popod prahove listy. Ked ti vypadne ta vpredu, bude fungovat v kufri a naopak

• 2 týdny později...

Ahojte, včera počas Corona prestávky som sa pozrel aj do kufra auta, či tam tá zásuvka na 12V je. A je, teda je iba diera zaslepená s umelohmotným štupľom. Zásuvky net. No toto. Zobral som baterku a po otvorení štupľa /špunt/ som vo vnútri priestoru uvidel tuším 3 káble. Teda asi káble na pripojenie zástrčky sú pripravené len tam dať telo zástrčky resp. poistku. Má s týmto niekto skúsenosť?

Samozrejme hovorím o Kamiqu.

Ďakujem. 

• 2 týdny později...
  • Autor

Díky @Adarko, zatím jsem se pod záslepku nedíval. Pokud tam jsou připravené kabely i u mne, tak by bylo vyřešíno. Zásuvka se dá koupit a připojení je to nejmenší. Já zatím žiju v tom, že budu muset kabely tahat a nevím kudy. Je na to zima, tak to nechávám na jaro. Nejsem garážový typ. Auto stojí venku :-)

• 1 rok později...

Ahoj,taky nemám zásuvku 12V v kufru a první co bylo tak jsem koukal pod to víčko a vede tam svazek kabelů omotaných nějakou hadrovou páskou nebo co to je.Je tam dost málo místa na napíchnutí se na 12 V žílu.Lepší by bylo to protáhnout od stávající zásuvky u loketky jak píše DušanV.

tak neviem ako v Česku , ale u nás tá sranda stála v doplatku 179€ a plus zásuvky pod sedačkami. Tak na to som sa im na to vykašľaľ a doplatil len vpredu 50€ myslím. Neviem ako je to teraz ale auto som kupoval v roku 2020

• 2 roky později...

Dodělali jste si někdo tu zásuvku do kufru? Jak jste tedy postupovali, popřípadě jaká je cena v servise? 👍

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.