Jozef999 Vloženo 23. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2020 Ahojte, mam pocit, ze mi nefunguje 1. stupen vyhrievania sedaciek na prednych sedadlach. Nic necitim na prvej polohe. V dalsich uz ano. Po skusenostiach z O3 kde uz prvy stupen bol vela sa mi to zda nefunkcne. Komfortne spotrebice vykazuju spustene vyhrievanie. Na zadnych sedadlach to citim. Stretli ste sa s tm niekto? Pripadne viem to este nejak verifikovat? S3 sportline, tutiz sportove sedacky. Vdaka za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2020 Celkovo ked porovnam Octavia-Superb,fakt ten ohrev v Superbe nabiaha velmi vlazne na prednych sedadlach a to nabieham na stupen 3 a aj to u koze L&K trva dost dlho.Tiez sa mi zda,ze zadok nabehne skor. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2020 Vyhrivani v SIII je uplne na pytel. Strasne pomaly nastup. Asi to bude tim. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSi Vloženo 23. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2020 Sice O3 FL ale mám rovnaký pocit, 1. stupeň prakticky necítiť, tretí tak akurát. V servise mi tvrdili, že pomalý nábeh je kvôli koži aby nepopraskala prudkými zmenami teploty, vraj pár ľudí s S3 sa na to už sťažovalo, že to nehreje ako by chceli. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef999 Vloženo 24. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 Ja mam sportline - alcantara/koza. Ale ten 1. stupen vazne necitim. V O3 to zas bolo moc, uz na prvom stupni. No...mohli to aj lepsie urobit. Mozno to zacne davat zmaysel ked auto bude v mraze vonku stat a potom pustim 1. stupen. Dik za reakcie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 (editace) Mám také alcantra a kůži, a používám většinou jen první stupeň. Než ujedu 1-2 km, tak už cítím teplo na sedadle i na opěradle (r.v. listopad ´16). Takže u mne spokojenost. Editováno: 25. Listopad 2020, autor: Mira96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 U mna je to rozne a neviem s cim to suvisi. Niekedy na 1.stupni vydrzim hodinu mat zapnute vyhrievanie a niekedy uz po 5 minutach ma pali zadnica a musim vyhrievanie uplne vypnut. Oblecenie v tomto pripade som mal rovnake :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 před 6 hodinami, Jozef999 napsal: Ja mam sportline - alcantara/koza. Ale ten 1. stupen vazne necitim. V O3 to zas bolo moc, uz na prvom stupni. No...mohli to aj lepsie urobit. Mozno to zacne davat zmaysel ked auto bude v mraze vonku stat a potom pustim 1. stupen. Dik za reakcie. Mám stejné sedačky jako ty. 3stupeň pálí - nepoužívám. 2stupeň jenom na rozehřání a potom hned přepínám na 1. Tak kde je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef999 Vloženo 25. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 Honza svoj problem som popisal predsa vyssie. 1. stupen necitim absolutne nic. V O3 bol 1. stupen ako na mojom S3 ten posledny-treti. R.v. 11/2018.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 Souhlasím, proti S2 mi sedačky u S3 taky nabíhají déle.... Občas mám občas pocit, že když je vypnu, tak stejně ještě topí dál. Ale to asi bude jenom pocit. Jinak jestli se nepletu, tak se intenzita výhřevu dá upravit kódováním... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.