Publikováno Listopad 25, 20204 r Ahoj, pokud už se někde zpráva o konci uživatelské zóny MyŠkoda na fóru objevila, omlouvám se. Jsem zvědav, zda s tím končí i povedená mobilní aplikace MyŠkoda. https://skodaauto.u.mailkit.eu/mc/VQCCVLMM/XVTKPDQEIUCLCVCSWM/LEILWWWUCW
Prosinec 20, 20204 r Je tam nejaka nahrada, nebo proste slus? Nebylo to top, ale obcas jsem se v tom na nejaky veci dival. Nebo by to mohli aspon integrovat do SkodaConnect
Leden 6, 20214 r Aha, chápu. To jsem nevěděl. Tak nám nezbývá, že čekat, že to Škoda do aplikace časem znovu doplní. Moc tomu ale nevěřím. V každém případě by jsi ale informaci o počtu zbývajících dnů do servisní prohlídky měl mít dostupnou v MAXI DOT. Zobrazení zbývajícího počtu km a dnů do servisní prohlídky Hlášení o km, resp. dnech zbývajících do servisní prohlídky je možné při zapnutém zapalování kdykoli zobrazit v položce Servis » Položka Nastavení.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.