JanekJankovic Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 Ahoj, mám problém, že se mi přes CarPlay sekají písničky. Když pustím hudbu uloženou v telefonu (Apple music), tak je to ok, ale když pustím nějaké album přes Apple Music (které uložené nemám), tak se mi každý song sekne na cca 5 vteřin na začátku každé písničky. Možná to je chyba iOS 14. Nemáte někdo podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 3. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2020 (editace) Jo . me se to deje přes Car Play, pokud přehrávám audio - je jedno jaké. Neděje se to (aspoň u mě) u všech písniček, jen u některých, a ne náhodně - čili pokud u konkrétní písničce k tomuto problému dochází, docházi k němu vždy , a na stejném místě. zbytek carplaye, i když dojde k záseku, je nadále funkční, takže problem asi nebude přímo v carplay implementaci, ale neschopnosti škodovky přehrát nějaký .. formát, či .. bůhví co. jinak, je nás víc, problém s tímto měla/má spousta lidí. Editováno: 3. Prosinec 2020, autor: Tragedie_v_JZD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Vloženo 3. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2020 Mám stejný problém. U mě se to ale seká jen u písniček, které se stahují online z Apple Music. Pokud mám album stažené v telefonu, tak to hraje bez problému. Myslím, že to bude souviset s tím, že Apple CarPlay je připojené přes WiFi (s infotainmentem) a že při potřebě stažení následující skladby to telefon zkouší právě přes tu WiFi a když mu to samozřejmě nejde, protože v autě nemám dokoupený datový balíček, tak přejde na LTE. Proto se to na chvilku sekne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2020 nesmysl, problém je v autě, mám sice Scalu, bezdrátový CarPlay a nic se za 10 měsíců nikdy neseklo, vše streamuju, apple music, spotify, podcasty... Takže chyba v iphonu a ios vyloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Vloženo 3. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2020 (editace) To „sekání" se řeší i zde https://discussions.apple.com/thread/251678141?page=2 Je tam pár nápadů, jak to alespoň dočasně obejít. Editováno: 3. Prosinec 2020, autor: Datel chyba v linku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanekJankovic Vloženo 27. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2021 Ahoj, podařilo se to někomu nějak vyřešit? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Používám Spotify a bez jediného seknutí. Jen kdyby to někomu pomohlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Záleží na tom, jestli skladba/album již byla někdy na telefonu přehrána. Pokud ano, tak je uložena v paměti a to i přes to, že není označena ke stažení pro offline přehrávání. Nevím jak Spotify, ale Apple Music to tak dělá. V tomto případě se mi vše z Apple Music přehrává bez problémů a k „sekání“ nedochází. Tedy, pokud mám hudbu offline nebo jsem jí už někdy na telefonu přehrával, tak je vše v pořádku. Pokud si doma něco přidám do knihovny a poprvé si to pustím v autě, tak to dělá popisované sekání. Jak už jsem jednou psal, telefon je připojen na WiFi v autě, ale ta nemá přístup do internetu a proto telefonu chvilku trvá, než přepne na LTE. Ještě jsem v iPhonu nezkoušel zapnout „Asistent WiFi“ a třeba by to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanekJankovic Vloženo 29. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Mě zatím nepomolo nic. Jakmile řeknu siri aby mi pustila nějaký song, sekne se to vždy na začátku songu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Mně se nedávno (sice Scala, ale bude to podobné) začla sekat/vypadávat hudba na zlomky vteřin při přehrávání (bezdtrátový CarPlay a hudba z iTunes knihovny na telefonu, tedy žádný stream). A přemýšlel jsem co je jinak a přišel na to, že nedávno jsem v infotainmentu povoloval připojování k Wi-Fi v okolí (tj. pro připojení na hotspot telefonu), abych vyzkoušel aplikaci Kalendář, která vyžaduje data mimo ty "v ceně" pro Connect služby. Když jsem to vypnul a telefon se připojuje kladicky na hotspot auta, tak to jede plynule bez sekání. Přijde mi, že na linku výše je to zmíněno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bery91 Vloženo 12. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2021 Už někdo zjistil čím to je? Že se to přes Carplay každou chvíli škube a pak to chrčí.používám kabel a iphone 11.Vypozoroval jsem ,že když třeba přepnu na car nebo třeba setup tak to taky škubne jako by ten systém auta nestíhal…Klasicky bluetooth funguje v pořádku. Za každou radu budu rád.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 12. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2021 Je to nějaký problém s daty a jejich zpracováním na straně infrotainmentu. Nic s tím udělat nejde. Musí škodovka. (alespon v mém případě se to týká konkrétních písniček - některé písničky se prostě sekají. a pokud je nějaká "sekací", tak se zasekne vždycky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krokodilik Vloženo 22. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2021 Tiez mi to robilo a staci vypnut v nastaveni wlan pre pripojenie telefonu pouzitie dat auta. Je to taka zemegula vedla mena telefonu, ak je preskrtnuta vsetko funguje ako ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 22. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2021 ok vyzkousim :) pokud to pujde, bylo by to super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-MarťaS- Vloženo 24. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2021 V 22. 8. 2021 na 14:59, krokodilik napsal: Tiez mi to robilo a staci vypnut v nastaveni wlan pre pripojenie telefonu pouzitie dat auta. Je to taka zemegula vedla mena telefonu, ak je preskrtnuta vsetko funguje ako ma. V nastavení WLAN v autě, nebo v telefonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Vloženo 24. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2021 Nastavení WLAN v autě. Je to v „nastavení“, pak WLAN, připojená zařízení a pak vedle jména telefonu kliknout na ikonku zeměkoule. (snad je to tak, nejsem v autě😊) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bery91 Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 Ale to se ale bavíte o bezdrátovém připojení přes kabel tu nic takového není ňáká zeměkoule.Nebo prosím kde přesně hledat dík. Nebo nejlepe jak to vyřešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.