Weithfisto Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 Ahoj, uvažuju, že jak přijde nové auto domů, tak ho nechám čapnout a tak jsem si projížděl net a forum tady a nějak jsem nenašel nic v MS kraji. Pokud někdo víte kde by v MS kraji byl někdo kdo tomu rozumí a umí tak budu rád za kontakt. Do Praglu se mě z Ovy moc nechce, zatím to mám jako poslední možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 http://www.profituning.sk/trstena-pobocka-spolocnosti-profituning/ Z Ostravy cca 160 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 21. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Už pořešeno. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 A jak si to pořešil? Zkušenosti? Vybírám nové auto a tohle je asi jediný motor, který má smysl....ale i tak, když jsem si ho projel, je to prostě strašně utahané ... Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 22. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 @Bladik. Ano záleží na co jsi zvyknutý (stíhačka to není :-) ), ale je to o dost živější. Kukni do mého vlákna, mám tam i grafy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuMr Vloženo 25. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2021 Ahojte, tiež nad tým rozmýšľam ale u nás nové 2.0tsi evo ešte nečipuju. Viete prosím poskytnúť nejaké grafy a skúsenosti? Vopred ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 23. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2022 (editace) Je to motor, ktorý normálne funguje v Budackovom cykle a do Ottovho sa prepína iba v záťaži a ku všetkému má aj väčší kompresný pomer ako bežné motory. Ja osobne by som sa do chipovania nehrnul. Možno ho raz upravím aj ja, ale nie na mojom aute budú zbierať úpravcovia skúsenosti s týmto motorom. Editováno: před 19 hodinami, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.